Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Tatra kolem světa 2 - Epizoda 2 (2020) (epizoda) odpad!

Zatím asi nejotravnější dokument o "cestování". Tyhle lidi bych cestovateli fakt nenazval a mediální vystupování některých organizátorů je hodně ubohé. Naklikávání "odpadu!" konkurenčním cestovatelským dokumentům je tak dětinské a hloupé.

plakát

Jack staví dům (2018) 

Film je zpracován zajímavě. Nicméně jeho sledování pro mě bylo spíš utrpení. Stačila mi půlka k tomu, abych si byl jist, že je to pro mě již za hranou toho, co jsem ochoten vidět a užít si.

plakát

Zúčtování (2016) 

Po dlouhé době film, kterému dávám 5* Akce jak má být, Ben a Flek parádní. Najednou mi práce účetního nepřijde tak nudná.

plakát

Babica vs. Sapík (2015) (pořad) odpad!

To co tihle pánové předvádějí je fakt hnus. Vždycky z doslechu slyším, že pan Sapík je mistr kuchař a podobné chvály, nicméně výtvory, které nasází na talíř jsou děsivé. Pořad jsem viděl bohužel už dvakrát a zatím mě vždy inspiroval otevřít si knihu nějakého opravdového kuchaře a něčím dobrým si spravit chuť.

plakát

Ruka v rukávu (2014) 

Tak buď jsem to vůbec nepochopil, nebo to byla naprostá kravina. Ani nevím, proč jsem tomu dal *, ale asi to ještě přehodnotím. Parodie by měla být snad vtipná ne? Jediná dobrá scéna byly cviky v posteli...

plakát

Derek (2013) (seriál) 

Tak jsem se těšil až se zase díky RG pořádně od srdce zasměju, ale i přesto, že se to nepovedlo, dávám 5* Kdo v díle 6 při "Fix you" od Coldplay neuronil ani slzu má srdce z kamene :)

plakát

Farma (2012) (pořad) odpad!

No upřímně, čekal jsem to. I přesto jsem se ale dokopal k tomu, abych shlédl aspoň dva celé díly, než se pustím do hodnocení. V dnešním díle museli duelanti do strašidelných srubů, v hlubokém, temném a děsně strašidelném lese, aby přežili děsivou noc. Nebylo to snadné, ale oba přežili. O to dramatičtější pak ale byla hádanková soutěž, u které jsem si málem ukousal nehty i na nohách. Hudba na pozadí mě neustále upozorňuje, že je to drama jako prase, nebo spíš koza, která utekla a stala se tak v podstatě hlavním tématem dnešního dílu. Příštím farmářem bude... a Terezka to už nestihla doříct, protože začala reklama. Jak to teď mám vydržet? Větší hodnocení by ode mě dostalaurčitě i vypnutá televize.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Neuvěřitelně zbytečné. Film by měl nějakým způsobem pobavit nebo zaujmout. Tohle mi navodilo akorát kvalitní depku a doufám, že na flm brzy zapomenu. Dle mého názoru blbost.

plakát

Senna (2010) 

Nehodnotím zpracování dokumentu, které má své mouchy a mohlo a mělo by být uděláno mnohem líp. Příběh legendy Senna, tak trochu pohledem vypočítavého Prosta je ale šílený a smutný. Opravdu dojemné a bohužel pravdivé.

plakát

I Gordon Ramsay se nechá poučit (2010) (pořad) 

Naprosto úžasné! Spojení cestovatelského dokumentu s vařením. Cestování po Indii je super, spoustu receptů, které jsem si z tohoto pořadu našel jsem vyzkoušel a jsou skvělé. Vzhledem k tomu, že indické jídlo miluji stejně jako Gordon a Indii jsem procestoval, byla to opravdu pěkná vzpomínka. Druhá série je také skvělá.