Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tempo udává soutěžící Milan. Nedovedu si představit, že by tam takový rýpal nebyl:) Chyba tvůrců, že vlastně ani nevíme, kde ta farma leží. Musíme složitě googlovat. Chci více rvaček a hádek, jinak soutěže tohoto typu nemají význam:) Po zhlédnutí všech dílů konstatuji, že jediné, co se mi nelíbilo, byl totálně zpackaný závěrečný duel mezi Michalem a Šárkou, protože bylo hned jasné, že chlap zvítězí. To je jak kdyby tam dali disciplínu vyšívání a bylo by zřejmé, že zvítězí žena:) No jo, ale jak to tedy tvůrci měli vyřešit? ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

V prvním dílu sledujeme úžasně napínavé svážení lidí z různých koutů republiky limuzínou (WTF?! A kolik asi najeli kilometrů?) proložené ukázkami z toho, jak budou druhý den někteří plakat. Naprosto nesympatický vzorek, kdy se někteří soutěžící díky stejnému vzhledu i pletou, a výrazněji skutečně vyčnívají tak tři čtyi, kteří ale nemají šanci se udržet. Ve druhém dílu sledujeme, jak vypustí soutěžící z limuzíny, aby někam šlapali (a my ani nevíme, jak dlouho šlapou, kolik minut, hodin, ani kolik kilometrů), a když dorazí na farmu, chovají se jak idioti - vlezou všude, i kde je zamčeno a normální lidé tam nelezou, vypustěj osla a koně a honí je po okolí, ještě že nepodpálili stodolu. Divák na to zírá a říká si, kde jsou nějaká pravidla, kde nějaký dozor nad těmi blby? A ty cigarety, dýmky, si děláte prdel, ne? Budou na zahrádce nakonec pěstovat konopí? Pak se tam objeví troska Pergnerová, kterou ani maskéři nedokázali proměnit v čupr holku, vypadá vyhořele, unaveně, a vlastně jen oznámí, že jim sebere jídlo, že jeden z nich bude týden šéf, a že zejtra zas přijde a vyberou se votroci a nazdar - šéfe, ty mi odnes koš se žrádlem. Zírám na to jako na zjevení - lze tedy na farmě beztrestně dělat cokoliv? Jediným omezením je ta hromadná ubytovna? A jako co tam ty lidi jako mají dělat, proč mi tvůrci jako divákovi neřeknou, nač se můžu těšit nebo oč jako půjde? Takhle to vypadá jako banda Pražáků při jakékoliv návštěvě venkova. -- EDIT, druhé vyřazování: Žena kouká na Farmu, kde probíhá vyřazování. Obdivuhodné otázky a odpovědi: Koho bys obětoval? A proč? - Libuši. Nevím. - Proč nevíš? Libuše, co ty na to, že by tě Kuba vyřadil? - Nevím. ()

Reklama

ainny odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z mých úchylek má název reality show a když jde o kontejnerovku (i když tady s lehčím časovým skluzem), tak o to víc. Farma mě baví stejně jako kdysi první VV. Možná o něco víc, protože tady nekoukám na bandu nudících se lidí, ale na bandu lidí, kteří musí makat. No a taky souhlasím s klasikem, který řekl: Miluju práci. Vydržím se na ni celé hodiny koukat. ;^) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Jak udělat zajímavou reality show? Je to o prostředí nebo o lidech? Zatím se neosvědčil ani luxusní hotel, ani zahnojená farma. Tak zbývají jen lidé. Kdo se rád montuje do druhých, vždycky bude divákem těchto pořadů. Zdlouhavou a nudnou formou bude postupně odkrývat nitro někoho velmi málo zajímavého. Tohle ale pro mě není. Představoval bych si slušnou zábavu v nějaké malé skromné krvavé reality show. Například uzavřít do jedné místnosti (třeba septiku) několik přemoudřelých drsoňů, co se tak rádi tahaj za pinďoury na volné diskuzi ČSFD. Samozřejmě bez boxerů na ruku by to nemělo smysl. To by byla podívaná. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně smýšlející televizní pořady už mají nějaký ten pátek dovolenou, takže člověk musí přijmout i tucet méně či více nesympatických nových několikatýdenních „celebrit“, které chtějí být sami sebou a poznat v poměrně krutých podmínkách sami sebe. Ha ha.. Podobné pořady buď svědčí těm, kteří se hodlají opít a následně slušně bavit, nebo masochistům, kteří už nevědí, jak si ublížit. Jenže Farma je trochu jiná. Nova po několika méně či více povedených reality show, dá se říct, našla recept na ukuchtění další z těch povedenějších a třaskavějších pořadů, divák má zase za horkých letních večerů co žrát, protože skutečně nutno podotknout, že tentokrát jde o poměrně stravitelnou záležitost!! PS: Viděli ti „odpadoví“ chytrolíni tady v poslední době třeba Hotel Paradise a jeho osazenstvo? To je teprve peklo na Zemi.. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama