Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

Cundroklepac odpad!

všechny recenze uživatele

když nemáte houno dejte tam citrón a když nemáte citrón nedávejte tam nic .... jeden prochlastanej hlas že by mu mohli alkoholici závidět mister Babička o kterym dokonce i Polreich prohlásil že to neni kuchař tušim a další je vyžranej prostorově výraznější vepřovka kterej vaří jídla připomínající jeho postavu samotnou ... konec toto ()

BarbarellaHa 

všechny recenze uživatele

Já to prostě miluju! Já vim, je to odpad, melou sračky, většinou jsou nachcaný a většinou jim, speciálně Sapíkovi, není ani rozumět, ale já se prostě bavím! Dyť jsem poznala dědu Kalužnýho, kartu od pana Chiřdla z Liberce, Sapíkovu paní sestru, která žere kosti a křupky, dyť to je takovej poznávací výlet! A ty jídla- Černá slepice, Satanova mísa, zeleninový salát s opečeným jelitem, topinka s haldou křenu, kterou dělal Samopal pro princeznu Dianu a ta si byla 2x přidat! A ten plejtyng! Ten krásný plejtyng- slepice hlavou dolů, kytičky, paroží, houby, hlína, lupení, prostě všechno! Okamžitě si nalejte Mokrý vrata a hajde na Baba a Sapa 🥸 ()

Reklama

oskiii 

všechny recenze uživatele

No tak to je velká jízda :D "Jiří, co tam dáváš za sýr? Babica: Prosím Tě, to je gouda. Sapík: Takže taková pizza ze severu....Sapík: Jiří, úplně Tě vidím jak stojíš, házíš to těsto a zpíváš ty jejich italské arie. Nejlepší zábavný pořad v historii televize Barrandov. Dva střelci u plotny...kilogramy másla, hektolitry smetany, oleje, tuny skvělých hlášek a uvolněná atmosféra. Zkrátka...Jiří, pojej se na to! To je vono Jiří ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kdo vymýšlel tento prazvláštní koncept, kdy Jyrka tradičně "vaří" všemožné i nemožné pokrmy a do toho pak pan Sapík přestavuje různé staročeské speciality. Oba dva je radost sledovat, zvlášť když je na obou vidět jistá společenská únava. To se pak člověk nestačí divit, že ani jednomu není rozumět a jejich pohyby nápadně připomínají latinskoamerické taneční kreace. Sranda to je, o tom žádná, ale jelikož to oba očividně myslí smrtelně vážně, je to spíš tragédie. Od odpadu tuhle show zachraňuje snad jen pan Sapík, nestor české gastronomie, na kterého se dá občas dívat a jeho recepty mě vesměs bavily. 1/10. ()

Fantomas182 

všechny recenze uživatele

Co se týče vaření tak je to jednoznačný ODPAD. ale co se týče komedie, tak nemůžu jinak, než 5 hvězd. Tradičně slitý Jyrka Babyca, který se svým vtipům nesměje, ale svým prochlastaným hlasem se jim řechtá jako kůň a občas vydává nějaké nelidské zvuky,,,A jeho kolega, stejně ožralý, spuchlý Jarda "SAMOPAL" Sapík...jejich hlášky, které jsou myšleny bohužel vážně, už dávno vešly do historie..."JYRKO POEJ SE NA TO JAK TO PADÁ JAK TO PADÁ POEJ SE NA TO!!!!!!!!! JÁ SLINTÁM KOMARÁDE..." ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama