Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (44)

plakát

Země z vesmíru (2012) (TV film) 

dokument který musíte vidět!!! naše planeta není jen neživá hmota obklopená různými systémy, nýbrž živoucí buňka, která naprosto cíleně dělá to co dělat má.

plakát

Hon (2012) 

nervydrásající drama. doporučuje se!!

plakát

Útěk (2012) 

hrubý obrys koně, vyřezaný z kusu syrového dřeva a to hodně tupým nožem.

plakát

Evidence (2012) 

když jsou závěrečný titulky zajímavější než celej film je asi něco špatně.

plakát

Sinister (2012) 

audiovizuální stránka tohoto filmu vytváří atmosféru tak hustou, že by i rákosníček čubrněl. užíval jsem si především tu skvělou hudbu a všelijaké ty režisérovi (šikovný toť pán) vychytávečky. i bughuul (vypadající jako kytarista ze slipknotu) budil respekt, promenádující se děti však byly dle mého dost zbytečný přestřel, také chování postav postrádalo místy logiku.ale i tak vcelku spokojenost, rozhodně zopakuju. líbilo víc než insidious.

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) odpad!

impotentní, zbytečný a především monstrózně hloupý film. muset na to koukat ještě jednou, raději si vydloubnu oči a sním je.

plakát

Meeting Evil (2012) 

tohle opravdu někdo myslel vážně?

plakát

Snowtown (2011) 

austrálie je překrásná země skýtající spoustu úchvatných míst s nádhernými výhledy a divokou přírodou. tamní obyvatelstvo je však kapitola zcela jiná a tento výlet do snowtownu mě zavedl do odpadních vod všech odpadních stok zdejší lidský společnosti. bez přípravy a zbytečnejch okázalostí byl můj zhejčkanej ksicht vymáchán v jejich smradlavých sračkách. a že to rozhodně nebylo nic příjemnýho z toho by se totiž i krokodýl dundee pochcal, posral a poblil.

plakát

Požáry (2010) 

ze začátku jsem netrpělivě koukal kolik že to ještě zbývá času do konce, ale pak mě to vcuclo a minut strávených u obrazovky s tímto filmem rozhodně nelituji, emotivní.