Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (217)

plakát

Srdce je zrádná děvka (2004) 

Docela drsný film.. Jeden komentář tady říká, že jde o kombinaci bolestivého obsahu a nesoucitného filmového zpracování - místy je to nejspíše pravda. Na druhou stranu s Jeremiášem taky nikdo nesoucítil, takže tím víc autentičtější to je. Nevím, jestli pro mě bylo těžší dívat se na to, jak s ním zachází jeho matka a jeho "noví tátové", nebo jeho fanaticky zbožní prarodičové..

plakát

Můj život v ruinách (2009) 

Skvělý film, hned od začátku jsem se smála a věděla jsem, že tohle je přesně pro mě. Film mě prováděl krásným a příjemným prostředím, památkami a také životy "účastníků zájezdu" a hlavní hrdinky coby trochu konzervativní a trochu nespokojené průvodkyně, která právě díky tomuhle výletu najde něco, co už dlouho hledala a chybělo jí to (a teď možná budu trošičku spoilerovat, když řeknu, že tím nemyslím jen řidiče autobusu :). Tenhle nápad se podle mě vážně povedl - na jedničku.

plakát

Ohnivá smršť (2004) 

Ano, občas se tady našly nelogické věci a některé dialogy mě taky pobavily, ale nějak jsem nad tím moc nepřemýšlela. Přestože oheň v mnoha případech nevypadal jako oheň, některé scény se zase podle mě docela povedly, a bylo tady spoustu zvratů. Určitě jsem viděla horší filmy.. Někdy je prostě lepší zbavit se logiky a v tomhle případě mi to šlo bez problémů.

plakát

Víkend (2005) (pořad) 

Některé díly jsou opravdu zajímavé, každý si z nich může něco odnést, přiučit se, připomenout nějaké významné události z minulosti či malinko "předpovědět" budoucnost. Líbí se mi to.

plakát

2012: Doba ledová (2011) 

Jeden z opravdu mála filmů, který jsem neviděla celý. Byla by to opravdu ztráta času, protože snad dvacetiminutová jízda autem, kdy se střídají záběry na oblohu a na cestující v autě, a na pár krátkých okamžiků se octneme v jiném městě, kde figurují podobné záběry, nějak jsem to nezvládla, takže jsem to přepla. Když jsem se s malou nadějí k filmu asi po dvaceti minutách vrátila, zjistila jsem, že se změnil akorát dopravní prostředek a znovu se střídají záběry na cestující a na oblohu. Takže asi tak....

plakát

Ostrov smrti (2007) 

Přiznávám, že jsem se párkrát zasmála a párkrát znechutila, ale to je všechno. Nelíbilo se mi přehrávání některých herců, pár dialogů bych taky určitě vynechala a hlavní vrazi mě taky nijak neuchvátili. Bohužel, nemůže se mi líbit všechno, že..

plakát

Servírka (2007) 

Moc příjemný film, který doprovází jak humor, tak i trocha smutku. Oba hlavní hrdiny mám moc ráda, takže o to víc milejší to pro mě bylo. Musím přiznat, že si moc nedovedu představit koláč s hermelínem, ale asi to budu muset někdy zkusit, protože kromě toho, že tenhle film ukazuje zklamání, vyzařuje z něj také touha a naděje a v neposlední řadě poskytuje taky pár zajímavých receptů:))

plakát

Pevnost Boyard (1998) (pořad) 

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž.

plakát

Maturiťák (2011) 

Ze začátku se mi Prom moc nelíbil, protože mi až příliš připomínal jiný film s podobným námětem. Po chvíli jsem však zjistila, že to není až tak pravda.. Nevím, jestli to bylo herci (které jsem viděla snad poprvé), nebo jakýmsi kouzelným nádechem, ale filmu jsem se chytla - přestože měl (pro mě) divný začátek, nakonec se mi moc líbil.

plakát

Bambi (1942) 

Jedna z nejkrásnějších pohádek mého dětství, jedna z prvních knížek, které jsem přečetla. Škoda, že v dnešní době už je takových vcelku nevinných pohádek méně, všechno je takové umělé a nemilé.. Ale samozřejmě výjimky se taky najdou:)