Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

No, domnívám se, že všichni zapomínáme na jádro našeho problému a to je: Jak si budeme říkat? Eh, podle mě si můžeme vybrat buď: „Liga proti slintajícím monstrům“, či můj oblíbený návrh: „Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti“. Eh, má to jednu nevýhodu - zkratka je „K.L.I.T.O.R.I.S.“. /// Dabing to má opravdu skvělý, ale v originálním znění je to luxusní.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Groteskní zobrazení Francouzů očima Britů....a vlastně Němců i samotných Anglánů :D No prostě seriál, který vám zvedne náladu za každé situace. Velmi kvalitní dabing, ale v originále ještě komičtější.

Moucha

Moucha (1999)

Animovaný seriál o malé mušce, která i přes mnohá zklamání neztratila optimismus. Často až naivní chování ji přivedlo do problémů, které ovšem nakonec dopadly dobře. Velmi groteskní pojetí života hmyzu.

Vteřiny před katastrofou

Vteřiny před katastrofou (2004)

Tato série dokumentů o katastrofách patří k těm lepším. Nejde o hraný dokument, ale o dílo, které akčním způsobem podává divákům informace (někdy i opakovaně :-)). Zásadní je odpovědět na všechny spekulující otázky, a to se rozhodně tvůrcům povedlo na jedničku.