Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (242)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Jestli jsem něco nečekal, tak to, že ve filmu nebude ani jeden fór. Vampire Hunter se bere naprosto vážně a humor v něm neexistuje.... Ok, takže v něm bude našlapaná akce a brutální řež od začátku až do konce. Ne? Ne. Akce čeká diváka sice relativně dost, jenže je dost blbě zrežírovaná. Neřekl bych že střihem, ale režisérovou volbou záběrů a rytmem, který filmu dal. S tím souvisí i všechny ty efektní zpomalovačky, detaily a barvy, který sou k ničemu... Nevadí mi, že scénář je pitomej, vadí mi ale, jak je natahovanej kvantem zbytečných scén, že nemá špetku nadhledu a že postrádá tah. A ten herec je marnej.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Kočka mezi holuby (2008) (epizoda) 

Tohle byla ošemetná adaptace, protože v původním románu se Poirot objevuje až na poslední čtvrtinku příběhu, aby to rozlousknul. Jenže to ve filmu nejde, tam musí být Poirot od začátku. To znamená, že většina jeho dialogů je vymyšlená zcela nově, bez Agathy, a je zde osekáno mnohem více příběhu, než je v této sérii zvykem. Nicméně film funguje a tvůrci se s adaptací popasovali slušně.

plakát

Agenti dementi (2003) 

Nikdy jsem to neviděl, ale když to bylo u nás v kinech, běžely v nich zároveň Prcičky 3 a tehdy jsme tvrdili rodičům, že jdeme do kina na tuhle blbost... a ne na tu sprosťárnu, na kterou by nás nepustili. A která zas až taková blbost není ;)

plakát

Animovaný život (2016) 

Pusťte si i podcast Radiolab, konkrétně epizodu Juicervose.

plakát

Apokalypsa (2006) 

Zhulenej megaloman. Aby Kelly jednoho dne nevystřílel nějaký studio... Sem tam jsem se zasmál, Smith potěšil.

plakát

Arthur (2011) 

Tak už Brandovi napište lepší komediální materiál, on by nás mohl pobavit mnohem víc.

plakát

Arthur (1981) 

Po komedii Arthur (2011) jsem se podíval i na tento původní film a musím říct, že je slabší. V remaku jsou mnohem lěpe rozpracované postavy (především "Hudson") i vztahy mezi nimi.

plakát

Auta 2 (2011) 

V tomto případě už jde o film pouze pro děti, resp. rodinný film. Velmi chabý příběh má proto své opodstatnění, ale pravděpodobně tak můžeme očekávat novou éru Pixaru. Tu, která stejně přichází mnohem později, než každý očekával. It was a good ride.

plakát

Avengers (2012) 

Smash. [-----V květnu 2012 na 13. pozici nejlepších filmů. U filmu Intouchables jsem psal, že by asi nemělo smysl zahrnout do vzorce propočtu nejlepších filmů koeficient pro aktuální rok. Ale jelikož už se tento hype stává dvakrát až třikrát ročně, začínám svůj názor měnit.] --- Ale po roce a půl se ukazuje, že čas udělá svoje.