Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (15)

plakát

Francouzský polibek (1995) 

Romantické komedie se sympaťačkou Meg Ryan mám moc ráda. + úžasný Kevin Kline + Francie = 5 hvězdiček

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Skvěle jsem se pobavila. Když se potřebujete odreagovat, vypnout a zasmát - paráda.

plakát

Lišák Renart (2005) 

Největší pozitivum na této pohádce je, že když hlídám synovce, vyžaduje zásadně tuto pohádku a vydrží u ní tiše jako pěna celou hodinu a půl, takže si můžu dělat svoje věci. Nikdy jsem jí neviděla celou, jen útržky a celkem se mi to líbilo. :)

plakát

Muži v naději (2011) 

Na Muže v naději jsem byla zvědavá, četla jsem a slyšela celkem kladné recenze, a i zde na csfd.cz mě překvapilo vysoké hodnocení. Že by nějaký nový kvalitní český film, kterých je jako šafránu? Omyl. Vysoké hodnocení evidentně způsobil jen výstřih slečny Évy...

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Zklamání - tohle slovo se mi vybaví jako první při vzpomínce na poslední díl Ice Age. Po trojce, která nasadila laťku vysoko, jsem zkrátka očekávala mnohem víc. Postavy nerozvinuté, zápletka slabá.... Ach jo, a tak jsem se na to těšila.

plakát

Kocour v botách (2011) 

Kocoura v botách miluju od prvního okamžiku, co jsem ho spatřila ve Shrekovi 2, takže na samostatný film o něm jsem se samozřejmě moc těšila. Líbilo se mi to, kocourek byl přesně takový, jakého ho známe a obzvláště jsem si užila taneční scény....:) Jediné, co mi nesedělo bylo to vajíčko. Kdyby ta postava byla třeba liška, nebo nějaké jiné zviřátko... Ale vejce?! VEJCE?! :/ Podle mě se tam vůbec nehodilo a celkem to rušilo..... Ale i přes nesnesitelný vajco dávám 4 hvězdy....:)

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Od tohoto filmu jsem čekala hodně a nebyla jsem vůbec zklamaná. Naopak. Líbil se mi moc, moc, moc. Ta romantika a poetika.... Pohlazení po duši.:) Kdyby to šlo, ještě bych přihodila jednu speciální hvězdičku za Adriena v roli Salvadora Dalího...:)

plakát

Fakta Barbory Tachecí (2009) (pořad) odpad!

Když se rozdávala inteligence, tahle paní stála v řadě zjevně hodně vzadu. Nebo, že by to jen hrála?

plakát

Rybí legendy Jakuba Vágnera (2011) (seriál) 

Borec. Adekvátnější výraz mě momentálně nenapadá. Moc sympatickej, chytrej, krásnej kluk. Je ale pravda, že při sledování mám chvílemi "nervy v kýblu" a říkám "to je blázen!!"... :D :) Opravdu mu fandím a má můj velký obdiv a respekt. Zároveň se o něj taky trochu bojím....