Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (904)

plakát

Bitevní pole (2015) (seriál) 

Některé díly jsou opravdu úžasně detailní. Mám na mysli například boj Kanaďanů o každou vesnici u Caen po vylodění v Normandii. To oceňuju.

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Nejdřív jsem si myslel, že půjde o ledově-vysokohorský survival - děj je ale příliš zjednodušený a nerealistický na to, aby film jako survival přežil. A pak se dostaví klišoidní zamilovaná linie a děj se natahuje jako guma na starejch trenkách. Tak se to alespoň pokusíme zachránit naverbováním dvou Britů do hlavních rolí... Jako survival špatné, jako romatika horší.

plakát

Mikuláš a Alexandra: poslední ruští carové (2017) (TV film) 

Já se prostě nedokážu přenést přes bulvární náturu dokumentů, které uvádí Suzannah Lipscomb, a hostů v nich. Hlavně že je oblečená jako matrioška... Hlavní problém plyne vlastně ze zavádějícího českého názvu dokumentu - originální název vás totiž upozorní na to, že tenhle dokument je postavený na dopisech mezi carem a carevnou, které jsou jako pošta z Bravíčka. Uff...

plakát

Kmeny pacifického pobřeží (2016) (seriál) 

Cožpak o to, udělané je to dobře, ale téma původních západo-amerických kmenů mě moc nebere, takže mě tenhle dvoudílný dokument moc nezaujal.

plakát

Robin Hood (2018) 

Já tyhle zmodernizované verze klasiky moc nedávám. Naposledy jsem myslím takhle nevydýchal Tři mušketýry s Bloomem. To zasazení do industriální revoluce, nebo jestli je to steampunk... a jám mám rád historické filmy, které se tváří jako historické. Navíc Taron Egerton, kterého mám jinak normálně rád je tady fakt "meh". Guye Ritchieho může dělat jenom Guy Ritchie, nikoli Otto Bathurst. A po celou dobu jsem měl chuť si raději pustit Krále zbojníků s Costnerem.

plakát

Cry-Baby (1990) 

Naprosto přes čáru uhozená parodie padesátkových teenage bijáků s Elvisem...

plakát

O.C. - Debut (2003) (epizoda) 

Začíná to být na jedno brdo. Ta snaha postav mrvit si permanentně život stupidními rozhodnutími je dost otravná...

plakát

O.C. - Vzorový dům (2003) (epizoda) 

Někteří herci si zřejmě uvědomili, že budou muset hrát a ne přehrávat jako v Ulici. Barton ohoblovala svůj přízvuk. Asi accent coach. So far so good...

plakát

O.C. - Pilot (2003) (epizoda) 

Herecké šílenství všech mladých "hvězd". Špatně maskovaný anglický akcent Mischy Barton. Skoro to samé co Gossip Girl. Stejně otravné prostředí a guilty puppy výraz komisaře Gordona. Uff... Přesto lze s dopomocí (přítelkyně to chce sledovat) pokračovat ve sledování. Netrpím tolik a jsem překvapen.

plakát

Pohled zevnitř: 2. světová válka (2012) (seriál) 

Uff, to je fofr. 2. světová hodně hodně zběžně. Mimochodem, kdo koloroval německou insignii na Heinkelech na červeno tak, že vypadá, jako červený kříž? :O