Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (904)

plakát

Samovi synové: Bloudění v temnotách - Pozdrav ze stoky (2021) (epizoda) 

Tak tohle byl hodně rychlý díl. Celá story seriového vraha za jeden hodinový díl. O jiných seriových vrazích natočí Netflix 6 hodinové dokumenty, i když by stačila polovina. Tady bych asi uvítal něco mnohem detailnějšího.

plakát

Ráj karaoke (2022) 

Nejlepší dokument roku. Čekal bych nějaké pídění se po důvodu, proč je ve Finsku karaoke tak moc oblíbené. Film zde ale jen pojednává o životech několika lidí, kteří karaoke mají rádi a praktikují jej jako hobby nebo profesionálně. A to víceméně jen v náznacích. Nevšiml jsem si ani nějaké dokumentaristické narace. Na druhou stranu, nemohu říci, že by mě ta plejáda poloopuštěných hospod uprostřed ničeho a jejich karaoke osazenstvo nudilo. Tím, že film nemá přepálenou stopáž a některé charaktery jsou i docela zajímavé, mě nudit nestihl.

plakát

Ranč (2016) (seriál) 

Jsem mile překvapený, že mě takto situovaný sitcom baví. Tím svým roztomilým vidláctvím mi to trochu připomíná Last Man Standing Tima Allena. I když jsou i tady některé vtipy jakoby dost zaměřené na jinou cílovku, dá se u toho občas zasmát a odpočinout si.

plakát

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu (2023) (seriál) 

Zajímavá zápletka, o těch lidech tam si můžu myslet své. Problém je, že se zase natočil dokument, který nemá žádné rozuzlení, protože nikdo nikomu nic nedokázal a nikdo neví, co kdo udělal, protože tvůrci museli honem rychle vyplivnout dvou a půl hodinovej dokument a nemohli čekat. Objevuje se obligátní youtuber, kterej sice nic nezjistil, ale je strašně důležitej. Slečna při interview řídí NOHAMA. Divim se, že tam při nehodách neumírá víc lidí. Po prvním dílu dost nuda.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Poctivá a vtipná fantasy, která se bude líbit i lidem, kteří o Dračí doupě nikdy nezavadili. Typicky generický příbeh je vyvážen dobrou výpravou, vtipnými postavami a slušnou kouzelnickou mlátičkou na konec. Pro mě navíc spousta flashbacků do mého mladí. Dalším dílům bych se nebránil, pokud si zachovají vtip a produkční hodnotu.

plakát

Cunk on Earth - Na počátku bylo... co? (2022) (epizoda) 

Čekal jsem, že mi bude při sledování trapně, ale je to kupodivu docela snesitelné. Ale není ani tak zábava, co tam Diane Morgan plácá, ale to, jak to berou ti odborníci. Uvidíme dál...

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Nalákán trailerem, castingem, kostýmy a dobovým zasazením jsem byl unuděn unylou jakoby detektivkou, u které mě přestalo zajímat, jak to dopadne asi po 20 minutách.