Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (665)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Síla se probouzí. Jen by to chtělo probudit se na nějakém jiném nápadu a ne se zas honit za rádoby další hvězdou smrti. Přece jen těch možností jak to celé vodpálit znovu byla celá řada. Co by ještě opravdu stálo za zvážení je herecké obsazení, které nejen zklame, ale taky pohřbívá celý film v základu. Ovšem fanoušek SW musí být blahem bez sebe už když vidí oblohu na které poletuje pár kulervoucích řádků a tak i ja přepálím a fláknu tomu 4 razítka.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Na film jsem se hodně těšil a dostal jsem přesně to co jsem čekal. Bylo to faking paráda! Hrozně jsem se bál Jeredova Jokera, protože jsem nevěřil že nový Joker by mohl fungovat tak dobře jako minule....S odstupem času si myslím, že Joker stál za prd....A Margotka byla prostě parádní. A ten zadek. Za El Diabla taky palec hore!

plakát

Podfukáři 2 (2016) 

Tadááá! Jedno kouzlo. Jeden nesmysl. Tadááá! Druhé kouzlo, čachry machry s královnou. To smysl má. A tadááá. Ende trýček a takovej shit. Oproti jedničce jsme nabrali ještě větší haluz směr a bylo to spíš ke škodě. Už jednotka byla v rámci možností dost natažená na skřipec a dvojka to přitvrdila.

plakát

Podfukáři (2013) 

Kámen úrazu nastává ve finálním triku, který je tak trochu "kurevsky přehnaná parádička". Jinak to bylo super.

plakát

Rampelník (2009) (TV film) 

Hnusný německý ksichty a hrozny zpracování. Jediný co mě přišlo k chuti byl samotnej Rampelník, který to alespoň slušné zahrál. Pana krále byl zabil, ta jeho ksicht hlavně.

plakát

Kids (1995) 

"Rád šukám holčičky. vemte mi to a nezbude mi nic." Jo, musíš to mít v hlavě pořádně rozházený, když chceš žít jako Tally a Casper. Jejich život je těžká párty a má jasně danej smysl. Filmově zpracováno dobře. Český dabing tentokrát absolutně v trapasu.

plakát

Padesátka (2015) 

"Na tři krále nepij, mohl by jsi někoho zranit stromkem!" K srdci mě paděsátka nepřilne, ale musí uznat na českou produkci a zejména na Kokotkovu produkci to bylo dost dobrý. Na ty naše poměry. Zaujalo mě to zejména po kostimérské stránce. Kokotek jako herec znovu zklamal.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Superman je můj ze všech nejneoblíbenějších superhrdinů ten nejlepší. Nevím proč, ale je to tak. Možná to bude tím teplým kostýmem s upnutým spodním prádlem. Naštěstí se v tomto filmu kombinéza trošku pozměnila a ukázala svůj chlapáckej styl, takže z tuctového teplohnáta je celkem obyčejný teplouš. Fantasy celkem dobré. Ale největší nevýhodou jsou efekty. To ze je superman rychlí dodává filmu šmrnc v akčních částech a ta digitálnost tam bije do očí.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Když jsem prvně začal sledovat House, nikdy bych neřekl, že budu rád za každou chvilku, kterou s ním budu v budoucnu moct strávit. Není lepšího hláškovacího charakteru, věčného sarkasty a toliko temně založené postavy, než je Gregory. Se svým týmem(nejedním) získává třetí rozměr a dokonale diváka těší. Nejlepší sérií pro mě vždy bude 4- tá, aneb hledání nového plnohodnotného týmu stylem reality šou!

plakát

Sněženky a machři (1982) 

"Já se toho vašeho mléka také rád napiji." Být učitelem i z té praktické stránky má hodně co do sebe, ale tohle učitel nevychytal. Sněženky a machři budou pro mě vždy skvělým českým filmem s velkolepým obsazením. Hláškující studenti zde nemají chybu, učitelský sbor je na jedničku a kulisa hor a legendární chaty Smetánka tomu všemu dodává šmrnc. Jen mě vždy vadil ten strmý pád, když se z legrace stává vážná věc. Ovšem tady jsem schovívavý a lecco odpustím.