Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Pořady (8)

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Každopádně jedna z nejzajímavějších show. Kraus se umí ptát, umí z lidí vymámit přesně to co chce, a umí parádně rejpat.

Show Jana Krause

Show Jana Krause (2010)

Pokračování Uvolněte se, prosím. Je to pomalu to samé, takže je to pořád jeden z nejlepších talk show. Kraus zůstává bezchybný a jeho show je parádní. Hosté pečlivě vybíraní.

Big game

Big game (2010)

Koukat na hru nejlepších hráčů pokeru je prostě dobrá časová investice. A vidět Hellmuta, jak neumí prohrávat, a jak se mu ostatní statně postaví a vyjebávají s ním je taky dobrá šou.

Re-Play

Re-Play (2009)

Nebýt Re-Play, tak se o hrách téměř nic nedozvím. Je jich tolik, že to na netu nejde stíhat hlídat. Takže jsme za něj rád. Tučka teda moc nemusím, protože si hraje na něco co není, ale s kvalitou zpracování jsem spokojen.

Derren Brown: Magie a manipulace mysli

Derren Brown: Magie a manipulace mysli (2004)

Ano, některé triky jsou spíše "triky" . Ovšem to neznamená, že je to podvodník! Jeho talent se nedá vyjadřit, on žije vskutku bláznivý dvojživot. Bud si řekne, že bude jako ostatní, a nebo vás prohlídne a ví vás vše. Pořad je parádní a upřímně? Sám jsem se naučil pár triků. Né všechny vyjdou hned na poprvé, ale časem ano. 5*

7 pádů Honzy Dědka

7 pádů Honzy Dědka (2012)

Zdá se, že Honzové umějí Talkshow jako nikdo jiný. Dokáže si rejpnout (což se mě líbí u Krause) ale zároveň dokáže rozumně mluvit (to jsem viděl taky u Krause). Takže to vlastně je zatraceně podobný tomu co Kraus dělá. Honza Dědek ale bohužel nění tak profláknutej. Ale nebojte, ono se to zlepší s tím, jak si tma každou chvíli dotáhne nějakýho jůtůbéra.

Prostřeno!

Prostřeno! (2010)

Nejen do prostřeno se hrne spoustu retardovaných, vyšinutých a zcela pomatených lidí. Aspoň že tu jde o vaření. Vlastně ne. Jde tu o celkový pocit z ponížení ostatních soutěžících. Ale občas mě to fakt baví.