Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (15)

plakát

Gumy (2022) (seriál) odpad!

Se seriálem, kde herecky dokáže nad ostatní vyniknout i Patricice Pagáčová, je fakt něco špatně. Neskutečná slátanina vykrádající vtipy jiných seriálů. Humor pro děti ze třetí třídy. Nic, co by stálo za vidění.

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

Naivní a zoufalé zhmotnění mnoha klišé o Francouzích a Američanech. Takhle si život v Paříži a fungování agentury představuje třináctiletá holčička (pro kterou je celý seriál určený). Nic však není realitě vzdálenější, než právě tento seriál. A co hůř... ono to vlastně nebylo ani nijak vtipné.

plakát

V zajetí (2020) 

Průměrné. Jednoduché. Předvídatelné. Tohle nezachrání od nálepky delší epizody nějakého seriálu ani skvělá Sarah Paulson.

plakát

Umbrella Academy (2019) (seriál) 

Já vlastně nechápu, proč jsou z toho všichni tak nadšený. Jestli něco, tak to rozhodně není průměrný seriál. Ale jinak nic víc. Zoufale se táhnoucí dějová linka první série, plněná kňučícími dialogy, které nikam nevedou. Když jsem ji protrpěl ve snaze dopátrat se nějakého vyvrcholení... tak zase nic. Druhá série je výrazně svižnější, zejména v samém její počátku, ale i tak je to místy dost nestravitelné. Každopádně jednu hvězdu navíc dávám za fakt jeden z nejlepších seriálových soundtracků vůbec. O tom asi není pochyb. :-)

plakát

Blíženec (2019) 

Oddechová akčňárna natočená ve stylu devadesátek. I když místy působí až příliš toporně, lacině a spíše jako epizoda seriálu, než cokoliv více, je to stále koukatelné. Zajímavý nápad, který strhávají dolů zoufale nezajímavé a přehrávané dialogy a ještě pitomější snadno předvídatelná dějová linka. Příběhové zoufalství dovrší nejen vypořádání se s hlavním záporákem, ale hlavně absolutní závěr ve stylu „Moderní popelky“. Tohle nezachrání ani suprovej Will Smith, který je tentokráte lehce bezpohlavní a nerozjede nic ani s Mary Elizabeth Winstead. Natož pak jeho digitálně vytvoření mladší kloni, kteří jsou řekněme dosti „umělí“. Žádný průšvih, ale ani žádná hitparáda.

plakát

John Wick 3 (2019) 

...a není to už trošku moc? A není to už přitažené za vlasy? A není to už vyčerpané? A není to už jen brak plný násilí? Není... je to skvěle natočené. A chci vidět čtyřku!

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Ani herecký koncert Aničky, která za film stihne 148 různých geniálních ksichtů, neudělá z takhle pitomého scénáře nic koukatelného. Jediný důvod k dokoukání byla právě Polívková, které tahle jalová pitomost prostě sedla. Slátanina okopírovaných buranských vtipů ala Tele Tele a scének s očekávaným výsledkem. To celé fakt neskutečně blbě natočené. Nebrat. Nekoukat.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Všechno už tu bylo. Všechno už jsme viděli. Akční hrdinové ve vesmíru. Mluvící zvířata. 50 tisíc různých mimozemských ras. Milostné intergalaktické mezidruhové jiskření. Prostě patos… jenže tenhle je namíchanej zatraceně dobře. Vždyť já to už viděl asi sedmnáctkrát a těším se, až se na ně podívám zase.

plakát

Red (2010) 

Rozverní důchodci jako hlavní hrdinové akčňáku? No jasně! RED chce prostě vidět. Už jen proto, jak je skvěle natočený.

plakát

Bright (2017) 

Tematický maglajz mnoha žánrů a stylů. Bez dlouhého vysvětlování se do rovnou na věc a člověk se v nevýrazné dějové lince poněkud ztrácí a tápe. Jalový konec a lehká příprava na potencionální pokračování formou seriálu asi nevyšla, a tak je tohle jen za tři hvězdy. A podruhé vidět netřeba.