Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (38)

plakát

Je s námi konec? (2016) 

V tomhle dokumentu jsme všichni tak trochu Leo. Víme kulový z našich "americkejch" pohledů na svět, sice víme jak to cca funguje a že je to špatný, ale když teprve když procestujeme svět a mluvíme s konkrétními lidmi tak najednou procitneme! Taky cestujete s tričkem s nápisem o'neill po zemích 3.tího světa a pak když se vrátíte domů, tak najednou víte, že nechat si ovládat život konzumem a svým přežíráním vytvářet bídu jiných lidí není cesta po které chcete jít? Přesně tenhle pocit mám z filmu/dokumentu - doufám, že průměrnému divákovi vydrží déle než opálení z jedné takové dovolené.

plakát

Interstellar (2014) 

Skvělá všepohlcující atmosféra filmu... úžasné zvukové efekty (někdy byly opravdu nahlas)... pro mě větší zážitek než byla například Gravity. Nicméně děj byl trochu jednodušší a předvídatelný, to ale nic nemění na velkém zážitku, který mi tenhle film zprostředkoval.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Tenhle film Vás pohltí, je to nádherné obrazové drama a snad jediný film ve kterém se řeknou 3 slova, ale ani si to neuvědomíte.

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Těžko to popsat... musíte to vidět, nevěřil jsem že něco takového existuje...

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Čekal jsem propadák, ale takhle jsem se u filmu už dlouho nenasmál... :-)

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Z dvojky jsem odcházel trochu v rozpacích z konce., ten mě opravdu naštval :-). Takhle to useknout se prostě divákovi nedělá. Nicméně se mi to rozleželo a zpětně hodnotím druhý díl, jako ještě lepší než jednička. Lepší děj, lepší herecké výkony, více psychologie postav... jsem nadšený!

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Moje hlavní a dost možná jediná výtka směřuje k finálmímu souboji s drakem - ten se během souboje chová opravdu jako nýmand a pravděpodbně dlouhým spánkem ztratil 90% všeho co měl při scénách vyhnání trpaslíků z hory. Drak je ale skvěle propracovaný a celý souboj odsejpá :-). Jinak jsem z Hobita nadšený. Perfektní práce a propracovanost kostýmů, skvělá práce s digitálními efekty. Legolas zde vystupuje jako zdatný a silný válečník, takhle měl bojovat i v původní trilogii a byl bych spokojený. Film doporučuji, ale je nutné vidět první díl.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Jupííí. Ano. Ano. Christoph Waltz v pro mě nejvtipnější geniální roli. Vyborně vyprávěný film, vizuálně moc pěkný... a s dobrým koncem :-).

plakát

Počátek (2010) 

Já dávám rozhodně 5 hvězd za tak sugestivní podívanou. Jen se připravte na totální zmatení po zkončení filmu... které pravděpodobně bude způsobeno tím, že film nedává smysl...

plakát

Pošli to dál (2000) 

Tenhle film s ioblíbíte, zvlášť pro ten neoapkovatelný pocit... že se náš svět opravdu může změnit na lepší místo...