Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (38)

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) odpad!

Po posledním dílu marně přemýšlím o čem to bylo. Jestli máš dobrýho právníka, tak zvládneš cokoliv?

plakát

Hovory s TGM (2018) 

Pro mě velmi silný zážitek a ukázka pravého charakteru TGM bez příkrášlování. TGM je zde vykreslen jako pragmatický, narcistický a velmi silný vůdce, který udělal obrovský kus práce. V rozhovorech jsem našel hodně moudrosti a hloubky. Pohled na realitu takovou jaká opravu je, bez nánosů samozvaných vykladačů historie.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Opět je příběh filmu velmi slabý, ale velmi pěkné efekty. Myslím, že nostalgie po HP a jeho postavách dává filmu jeden z mála důvodu k dokoukání. Za mě je to povedenější než jednička, ale ani zde se emoce nedostavují a spoustu efektů pro efekty.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Mám rád Klůňáka a v tomhle filmu si ho užijete. Zajímavé prostředí letiště, letadla a život na neustálé cestě. Za mě skvělá oddychovka co neklame.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Ne, ne, ne. Příběh filmu je velmi slabý, pokud tedy tam vůbec nějaký je. Spoustu pěkných efektů prakticky o ničem. Pro Ultras Harryho P. to je snad něčím zajímavé (minimálně jim zamrazí, když se někdo ve filmu vysloví slovo "Bradavice" apod.). Já jsem ve filmu nenašel nic zajímavého a musel jsem se přemáhat abych ho dokoukal. Uvidíme co další díly, ale tohle je pro mě jenom pokus o další kasovní trhák... zůstalo to pouze u pokusu.

plakát

Rudá volavka (2018) odpad!

Ajajajaj. Nemyslím si, že mám příliš vysoké nároky, ale tento film je ztráta času. Takhle si představuje funkci tajných služeb 5ti roční děcko. V polovině filmu tak nějak víte co se bude dít a jak to skončí a pak na to již jen čekáme... perlička, nedávno jsem letěl na dovolenou a hádejte jaký film nám pouštěli na palubě Ukrajina Airlines? Bingo... :-)

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

Možná jsem se na film díval v blbé náladě, ale nějak mě tento film nenadchl... některé příběhy jsou zajímavé, ale většina krásně natočených, ale nic co bych musel vidět znovu.

plakát

Milada (2017) 

Rozhodně důležitý film z české historie. Milada Horákova je jedna z nejvýznamnějších postav a proto je velmi důležité, že vznikl takovýto film. Z odstupem času tam samozřejmě mohu najít pár much ve vyprávění příběhu, ale to nic nezmění na faktur, že je důležité aby se takové filmy točili.

plakát

Je s námi konec? (2016) 

V tomhle dokumentu jsme všichni tak trochu Leo. Víme kulový z našich "americkejch" pohledů na svět, sice víme jak to cca funguje a že je to špatný, ale když teprve když procestujeme svět a mluvíme s konkrétními lidmi tak najednou procitneme! Taky cestujete s tričkem s nápisem o'neill po zemích 3.tího světa a pak když se vrátíte domů, tak najednou víte, že nechat si ovládat život konzumem a svým přežíráním vytvářet bídu jiných lidí není cesta po které chcete jít? Přesně tenhle pocit mám z filmu/dokumentu - doufám, že průměrnému divákovi vydrží déle než opálení z jedné takové dovolené.

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Střílečka s neutrálními vtipy. Je to výborná volba například v letadle, jinak se na to nedívejte.