Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (287)

plakát

Rebelka (2012) 

Ani jsem netušil, že jdu na film od Pixaru a opět mě tuto studio nezklamalo. Moc pěkná podívaná na příběh další mladé hrdinky "vlasatice" podkreslována parádními skotskými dudáky. Přesně takhle má pohádka/animáč vypadat a na konci jsme se sestrou i slzu museli utřít.

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Hláška " he's really hard to kill !" spoiluje na můj vkus až moc, ale na stylu neubírá :D

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Batman povstal a povstal moc hezky. Když srovnám s dvoujkou musím vztyčit praporek s nižším hodnocením. Z dvojice Joker nebo Bane stále vyhrává Joker, ale pokračování a zároveň konečný díl pokládám za velmi úspěšný a moc se mi líbil. PS. Bane si podle mě zasloužil trošku jiný konec :)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Takhle dobře sem se už dlouho nepobavil!

plakát

Kronika (2012) 

Ano, přesně tohle mě baví. Filmů které jsou ve škatulce "natoč si sám" je v současné době opravdu hodně, v případě Chroniclu to ovšem není něco co by vyloženě vadilo. Ale vsadím se, že až si sebou vezmu kameru já a začnu všechno natáčet, nic ani zdaleka podobného se mi nestane :)

plakát

Prometheus (2012) 

Okej, Alien překonán nebyl a vady na kráse jsou viditelné, nicméně s obojím jsem dopředu počítal. P R O M E T H E U S je i přesto parádní a ať si říká kdo chce co chce, při některých scénách mě Ridley donutil vtlačit se hodně hluboko do pohodlného kino-křesla a nechyběl ani oblíbený "ooouuu" efekt. Do mysli se tak po shlédnutí vrývá už jen jediná otázka: Cameron a Prometheuses(čti jako množné číslo)?

plakát

Cesta (2009) 

Poměrně líbivý post-apo svět je pro mě zabedněn, občas naprosto divným chováním postav, několika nedovysvětlenými věcmi a poněkud nezajímavým koncem... No ale i Mňága zpívá "I cesta může být cíl" a zřejmě právě tímto se autor snímku řídil.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Snad to nejlepší dílo pro milovníky ujetého Jima.