Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (464)

plakát

House of the Dead (2003) 

Naprostá špička. Hodně dlouho se mi nestal, abych se u filmu řezal od začátku až do konce. Asi zdaleka nejlepší je, že Uwe to myslel smrtelně vážně.

plakát

Fúsi (2015) 

Skvěle zahrané, syrové drama. Občas je prostě lepší se sebrat a odjet do p***le.

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) 

Nevím jestli to je franchisa survivora - pokud ne, tak je to smutné. Největší slabina moderator, jinak klasika a prachsprostá kopírka.

plakát

Deepwater Horizon: Moře v plamenech (2016) 

Hezky udělané, až to ve mě vzbudilo fascinaci a touhu dozvědět se něco o podmořské těžbě ropy. Dokonce jsem se dokázal vcítit do postav a říkal jsem si jaký to sakra musel být průser. Bohužel je vše klasicky americky zidealizované, kdy veškeré naftařské dobro na sebe vezme tvář Marka Walberga - muže s dokonalou postavou, krásnou milující ženou, intelektem a odhodláním zachránit všechny oslepené těžaře a krásné těžařky. Až na tenhle klasický nešvar fajn. Docela by mě zajímal spin off o tom jak onu katastrofu borci v BP( a další) řešili.

plakát

Grimsby (2016) 

Cca takhle si představuju, že by vypadal South park, pokud by se ho někdo rozhodl zfilmovat. Aneb pokud si myslíte, že byl Borat sprostý a sexistický, neviděli jste očividně Grimsbyho. Dost velká porce velmi nekorektního humoru, který je podaný tak explicitním způsobem, že to občas bylo i na mě moc. Zároveň jsem se ale dobře bavil a občas od srdce zasmál.

plakát

Příběh Pierra Woodmana (2009) (TV film) 

Dost amatérsky natočený dokument, ze kterého jsem se nedozvěděl nic moc.

plakát

Starý páky (2009) 

Koukal jsem na Silvestra na kamaráda jak zvrací do dřezu plného nádobí, ale stejnak byly Starý páky to nejhorší, co jsem letos viděl.

plakát

Hledání (2016) (TV film) 

takřka nikdy nečtu k filmu Obsah. V tomto případě jsem udělal chybu.

plakát

Vetřelec (1979) 

Viděno včera, po zhruba deseti letech a musím konstatovat, že film nezestárl ani o den. Tvůrci dnešních hororů by se mohli v budování atmosféry na dílu Ridleyho Scotta učit. Krom některých logických děr a občas zvláštního chování ústřední sedmičky, víceméně není co vytknout.