Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (24)

plakát

Osada (2021) (seriál) 

Prvni serie byla naprosto boží. Bohužel u druhe serie ještě nebyl dil, který by byl na stejné úrovni, kteréhokoli z první. Je to ubohá trapnost, ktera se stale točí jen kolem Fraňka, který celou Osadu úplně pohřbil. Scenarista by opravdu udělal lepe, kdyby se soustředil na všechny postavy a hlavně na problémy chatařství a ne na polyamorii a další nesmysly

plakát

Osada - Epizoda 6 (2023) (epizoda) 

Bohužel ještě nebyl dil, který by byl na stejné úrovni, kteréhokoli z první série. Je to ubohá trapnost, ktera se stale točí jen kolem Fraňka, který celou Osadu úplně pohřbil. Scenarista by opravdu udělal lepe, kdyby se soustředil na všechny postavy a hlavně na problémy chatařství a ne na polyamorii a další nesmysly.

plakát

Divočina (2014) 

Očekávala jsem senzaci a film z kterého si sednu na prdel. Očekávala jsem "Into the wild" v dámské sukni. Bohužel, na takové výšiny "Wild" nemá. I přesto, že jsem v duchu mnohokrát vytahovala krosnu ze skříně a toužila s Reese vypadnout do hor, tak i přesto ve mě tento snímek nevyvolal takové pocity, abych se na něj znovu podívala.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Tak a teď nevím jestli brečet, nebo se smát..nebo co vůbec dělat. Netuším nic. V hlavě prázdno, jen nepopsatelný zážitek. Skláním se před všemi kdo se na tom podíleli, je to fakt DÍLO.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Ach Forreste, co si mi to udělal? Ty si mě dostal. I já chci být jako ty. Film, který člověk může vidět kolikrát chce a furt je to úžasné. Příběh o tom jak žít život. Díky, za toto dílo

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Nechtěla jsem se dívat na tento film, nechtěla jsem o něm ani slyšet, nechtěla jsem nic. A teď? Patří mezi TOP filmy. Proč? Protože i já bych si přála mít tu odvahu a vše zahodit. Vzít na záda batoh a jít kam mě srdce táhne. Zamilovala jsem si volnost, kterou z filmu cítím i lehkou nervozitu, kterou jsem někdy cítila. Miluju na něm vše..i konec, který se dal očekávat. Bohužel..

plakát

Milenec (1992) 

Film o mladé školce, která přijíždí do Saigonu a poznává mladého Číňana. On bohaty z nejlepší rodiny, zaslíben Číňance, ona jen mladá, chudá Francouzka. Film nabitý erotikou, ale taky zklamáním, které celou dobu viselo ve vzduchu.

plakát

Ledové království (2013) 

Je fakt, že příběh nic moc. Bylo to slabší, ale za to Olaf a sob, který připomínal psa a další zajímavé postavy mi vše vynahraly.

plakát

Inhyeonwanghooui namja (2012) (seriál) 

Toto drama si mě zamilovalo a to hlavně díky hlavním hercům. Není divu, že jsou spolu i ve skutečnosti..jiskří to mezi nimi a celkově bych jim uvěřila i nemožné. Ze začátku mě historická část moc nebrala, ale postupně jsem pochopila, že bez toho, by to rozhodně nešlo a hlavně díky tomu je ten seriál jiný. Příběh je netradiční a moc dobrý, taky bych se přidala k hodnocení, že je lepší než Rooftop Prince. Pokud chcete netradiční story s parádními herci, tak hurá do toho.

plakát

Deurim hai (2011) (seriál) 

Člověk nevěděl do čeho de. Vůbec jsem netušila co z prvního dílu může vylézt..Překvapivě z toho vylezlo nadprůměrné drama. Netočilo se to jen kolem vztahů, ale naopak to zabruslovalo do věcí, které v jiných seriálech tak časté nejsou. Líbilo se mi, jak jsem netušila co z jaké postavy vyleze. Hlavní hrdinka byla v prvních dílech mrcha a nakonec se z ní stala super holka a takových zajímavých změn bylo víc. Šlo vidět, že cesta za slávou není jen procházka růžovou zahradou, ale je za tím hodně dříny a odhodlání.. pokud chcete seriál, který by vás inspiroval k tomu ať svůj sen nevzdáte kvůli nemoci, nebo čemukoli jinému..tak tohle je správná volba.