Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (23)

plakát

Pěstírna (2017) (seriál) 

Zatím bych řekl o pěstírně toto. Hudba je hrozná a odrazuje mě. Působí velmi rušivě a místo toho, aby vizuál podtrhla, tak jí přeškrtává. První díl byl o ničem, ale druhý díl zas dal malou šanci, že se to může vyvinout k lepšímu. Jsem tedy zvědavý na další díly.

plakát

Americký sniper (2014) 

Proč si pustit tento film? Zjistíte, jak se vrtá akučkou díra do hlavy. Zjistíte, jak trefit mustaffu na dva kiláky. Zjistite, jak udělat plastové mimino Sienně Millerový. Zjistite, že se nemáte scházet s psychopatickými veterány. A poslední (nejdůležitějši) zjištěni. Čekat až na konec tohoto snímku se moc nevyplatilo k poměru ztracených hodin.

plakát

Ex Machina (2014) 

Zpočátku mě snímek ihned vtáhnul do děje. Atomový neBungalov a namakaný asiHipster, který vypadá jak zabíják a pak jako chytrolín honící myšku nad technikou. Laťka líbivosti se v průběhu stále zvyšovala. Konec byl bohužel zklamáním. Už jsem se připravoval na fenomén, ale bohužel z velké gradace zajímavosti dějové linky a velkého potencialu, zbylo lehce nadprůměrné scifi o UI robota s prsy a citlivou kačenkou.

plakát

Connection (2013) 

Ten konec nechápu, kam ho odvedl. Na mučení?

plakát

Zrůdička (2013) 

Během tří minut zahrát takto na city, není vůbec jednoduché. U Little Freak se to povedlo výborně. Chlapec má vcítěný dabing a jeho animované slzy vas roztrhají.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Sci-fi jak má být. Po desingové stránce dvojbarevné, ale překvapivě nelezlo na nervy.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Quentin Tarantino je pán a dokáže natočit i film z prostředí 2. světové války.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Terminátor:Salvation je zbytečný stejně jako třetí díl a jsem si jistý, že i pětka bude taková. James Cameron hold nasadil laťku, kterou u Terminátora nikdo nepřekročí.

plakát

Ulovit miliardáře (2009) 

Hrůza. Ten děj je naprosto unavující a o ničem. Za celý film jsem se POUSMÁL jenom jednou a to když byla scénka s cikánem, jak chce Matonohovu peněženku. Toto nemůže být komedie. Jednu hvězdičku si zaslouží Dj Wich za znělku.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Typická česká rodinka 21. Století. Některé díly jsou trapné, ale některé zase plnohodnotně vtipné.