Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (502)

plakát

Alyce Kills (2011) 

Stopáž filmu je 89 minut a celkově se v 75 minutách filmu nic nedělo, až na dvě lekačky. Párty, alkohol, drogy a kde je nějaký smysluplný příběh, napětí, strach ? Nikde ! Konec filmu byl již lepší a hlavně hororový. Celkové porcování bylo dobré a udivilo mě jak ta křehká dívenka to zvládala naprosto bez problémů. Ani oko ji přitom necuklo ;) Konce filmu ovšem celkové hodnocení zachránit nemůže jelikož většinu filmu jsem se nudil. Pro mě zklamání.

plakát

Ambulance (1990) 

V dnešní době už nic světoborného. Ale když jsem to viděl v 9 letech bylo to strach nahánějící. A pro mě v tu dobu skvělá podívaná. Kdybych se na to podíval dnes, určitě by mě to nedostalo jak tenkrát. Nebudu si kazit dojem :)

plakát

Americká kletba (2005) 

Hodnocení u mě zvedl fakt, že film je natočen " prý " podle skutečné události. Jestli je tomu tak, zamykám na dva západy, a přibíjím prkna na dveře! :) Nadprůměrný snímek.

plakát

Americké psycho (2000) 

Docela slušné. V hlavě mi utkvělo pár drsnějších záběrů. Celý byt postříkaný krví, atd. A k tomu všemu vrahova hudba :)

plakát

Americké psycho 2 (2002) 

Odpusťte mi ten výraz, ale úplná hovadina. Tento film neměl ani spatřit světlo světa. Ta jedna jediná hvězda. Za scénu kdy vražedkyně použije k zabití své oběti prezervativ :D Pokud si to ještě dobře pamatuji :)

plakát

AM1200 (2008) 

Popravdě jsem byl na rozpacích jak tento film ohodnotit. V první půlce tohoto krátkého filmu se toho moc nenamluví. Energii vložil režisér spíše do vytvoření dobré atmosféry a napětí už se pomalu dalo krájet. Což bylo dobře a na mě to zapůsobilo. Potom tu je druhá pasáž filmu. Vysvětlování, pár nepochopitelných scén atd. To co se skrývalo ve studně mě také nějak extra nenadchlo a o vyděšení nemůže být ani řeč. Konec ten se mi zase líbil. Kdyby se po polovině filmu režisér trochu odvázal a zkusil vsadit na něco lepšího, drsnějšího věřím, že bych dal plné hodnocení. Takhle musím napsat, že suma sumárum to byla docela dobrá podívaná. Ovšem kdyby z tohoto filmu měl být celovečerní film mé hodnocení by tak kladné nebylo.

plakát

Anakonda (1997) 

Hvězda za krásnou tvářičku JLo jinak tu není co hodnotit. Náměty hororů a horory obecně v kterých figurují zmutovaná zvířata jsou strašně slabé. A tady to nebude jinak. Chvílemi jsem se bavil, ale horor má strašit. Tohle byl spíše dobrodružný film.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

Jedna velká nuda a tomu odpovídající i zdejší hodnocení. Už jednička nebyla nějaký zázrak. Bylo tu dost nelogických scén a chyběly tu scény, které by toho ukázaly o něco více. Ale hlavní kamenem úrazu je velká nuda.

plakát

Annabelle (2014) 

Tak já už fakt nevím ! Díval jsem se na něco jiného než ostatní fanoušci hororu ? To už je naše hororová komunita tak přežraná, že tento nadprůměrný počin hodnotí odpadem ? Nebo kde se stala chyba. Je pravda, že na horory jsem měl teď málo času a tak jsem viděl horor po dlouhé době. I to mohlo mít vliv na mé hodnocení, ale i tak Annabelle disponuje vším tím co obsahoval Insidious či V zajetí démonů. Tak proč odlišné hodnocení ? Možná proto, že opakuje již několikrát viděné. Ale v dnešní době je málo originálních hororů. Mě to i tak prostě bavilo, měl jsem několikrát husí kůži. Ve filmu byl patrný Wanův rukopis. Scény skvělé a ztvárnění démona děsivé. Nejvíc se mi líbila scéna která zahajuje celý film. Pro mě Annabelle na rozdíl od ostatních představuje TOP roku 2014.

plakát

Aparecidos (2007) 

Ano občas se musí v hororech vyskytnout nelogičnost. Ale tady toho bylo až příliš. Zápletka se mi moc nelíbila. To cestování časem. O nějakých 20 let zpátky. Jak hlavní hrdina nese v rukou holčičku, která je ve skutečnosti duch a vidí ji jen on a jeho sestra. Špatné nápady. Já jsem od Aparecidos čekal více strachu. Opravdu více. Přišlo mi jako bych se spíše díval na nějaké rodinné drama. A teď plusy. Byly tu dvě scény u kterých jsem si řekl wow. Taky tu jsou parádní lekačky. Opravdu dobré. Přemýšlel jsem u Aparecidosu mezi dvěmi a třemi hvězdami. Dvě dávám průměrným hororům. A to bych tomuto snímku rozhodně udělat nemohl. Dávám tři i proto, že tento film pochází z hororové velmoci - ze Španělska.