Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (502)

plakát

Všechno nejhorší (2017) 

Akce a skvělá zábava, to je to oč v tomto "hororu" běží. A já se bavil parádně. Za mě spokojenost.

plakát

Skryté zlo (2017) odpad!

Trailer vypadá skvěle, ale film je naprosto o ničem. Více jak hodina a půl neuvěřitelné nudy. Pátrání a tlachání o ničem.

plakát

Mělčiny (2016) 

No já nevím. Prostě nic co by nebylo už několikrát viděno. Sympatická herečka uvízne na moři a žralok kolem ní neustále krouží. Nudné.

plakát

Uteč (2017) 

Jednoznačně horor roku 2017. Atmosféra, příběh, zápletka, pointa vše na výbornou. Není třeba se zdlouhavě rozepisovat, tento film si nesmí nechat hororový fanoušek ujít.

plakát

To (2017) 

Pro mě obrovské zklamání. Ano mezi horory to bude patřit do nadprůměru, ale pro mě jakožto fanouška Stephena Kinga a jeho knižní předlohy je tohle prostě průšvih. Vím, že spousta filmů natočených podle knižní předlohy si jede vlastní cestou, ale tady mi prostě některé věci moc chyběly. Kde byla želva ? Když jsem si knihu četl, přišlo mi to v ní směšné, ovšem pro příběh bylo hodně důležitá. Mínusem pro mě bylo směšné ztvárnění klauna s těmi směšnými zuby, to všechno stáhlo ještě o kousek níž. Kniha je samozřejmě vždy lepší, ovšem tady ten rozdíl je markartní. Nemohu si pomoci, ale u mě převládá opravdu silné zklamání. Dávám tři hvězdy, čekal jsem však plný počet.

plakát

Unfriend (2016) 

O něco více mi sedlo americké Unfriended. I proto, že příběh byl prostě jednodušší a proto měl i film rychlejší spád. Příběhy mám rád, když jsou propracované a následná pointa stojí za to. Tady mi přijde příběh naprosto zbytečný a více bych sázel na atmosféru a akci. Některé věci v příběhu mi přijdou zbytečné. Je pravda, že jsem se párkrát lekl a ze začátku to mělo i slušnou atmosféru. Shrnutí jednou větou, je však následující: Měl jsem velké očekávání a jak už to tak bývá přišlo zklamání.

plakát

Šibenice (2015) 

Jako béčková záležitost docela obstojné. Atmosféra se v několika málo chvílích tomuto kousku nedá upřít. Pár lekaček a již hodně očekávaný konec. To je shrnutí tohohle díla.

plakát

Don't Hang Up (2016) 

Tohle mi neskutečně sedlo. Sledovat slasher s atmosférou devadesátek přitom v moderním super kabátě. Využívání moderních technologií se mi líbilo už v Unfriended. Tady to však bylo možná ještě o kousek lepší. Skvělé, propracované, gradující, strašidelné a nechyběly zvraty(i když se přiznám že dva z nich jsem očekával a dopředu odhalil). Dlouho jsem váhal jestli dát absolutní maximum, kterým poslední dobou šetřím. Ale vážně jsem se bavil. Takže s čistým svědomím, za pět :)

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) 

Další pro mě rozporuplné hodnocení. 70 - 75 minut filmu obrovská nuda. A posledních 15 minut skvělých, dech beroucích a připomínající konec jedničky. Ovšem to co tomu všemu předcházelo bylo slabé. A jak tedy tohle jako celek vlastně hodnotit ? Trojka je nadprůměr. Ale za 15 minut si tohle tři hvězdy nezaslouží. Tudíž dvě a k tomu pocit toho, že jednička prostě zůstává a troufnu si říci navždy zůstane nepřekonatelným fenoménem.

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Opravdu skvělá hororová podívaná, kterou o level výše staví skvělá pointa. Do poslední chvíle jsem si myslel, že to je klasická duchařina. Dostal jsem však promyšlený horor od A do Z se skvělou zápletkou a luxusním zvratem. Do toho všeho opravu skvělá hororová atmosféra uvnitř márnice při bouřce :) Nejlepší hororové prostředí jaké si divák tohoto žánru může přát.