Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Krvavý stát (2011) 

Pokud jsi fanda hororů, tak na tohle opravdu nekoukej, to nemá s hororem nic společného. 2 * a i to je možná moc. Nuda, nuda a nuda. A já se tak těšila, že se po dlouhé době zase mrknu na pořádnou vyvražďovačku,achjo.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Mám před sebou ještě poslední díl ale už teď jistě vím, že 5* si tento seriál zaslouží. Po Spartakusovi další super seriál, doufám, že se dočkáme i pokračování!

plakát

Kajínek (2010) 

I když hodně lidí v mém okolí tento film zkritizovalo, já byla spokojena. Nikdy se asi nedozvíme jak to doopravdy bylo ale já mu fandím a věřím, že je nevinnej. Takže? U mě spokojenost na 80 %.

plakát

Experiment (2010) 

No naprostá pecka! Nevím kdy naposledy jsem koukala na něco, co by semnou tak citově házelo jako právě u The Experiment. Whitaker hrál skvěle, měla jsem strašnou chuť mu jednu taky vrazit, Gigandet už hajzl od pohledu a scéna kdy "vězni" beží na "bachaře" nemá chybu.

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Dávám 3* a i to je možná hodně. Pro mě tento film docela velké zklamání, myslela jsem si, že to bude tedy lépe zvládnuté, piraně mi spíše připomínaly ryby z nějakého komiksu a celkově scéna kdy komiksové rybky zaútočí na lidi ve vodě mě spíše nudila. Ani ten ukouslý penis ve vodě to nezachránil :)

plakát

The Loved Ones (2009) 

Dá se říct, že konečně něco, na co jsem tak dlouhou dobu čekala. Příběh pošahané holky která to v hlavě nemá očividně v pořádku a po večerech si to rozdává se svým tatíkem se rozhodne umučit dalšího ze svých vysněných princů. Mučící scény dobré, ještě teď mám v uších zvuk vrtačky. Jen mě strašně rozesmála scéna, kde je Samuel na stromě a oni po něm hází kameny a on najednou spadne na zem jako hruška. Ještě musím dodat, že mě tam chybělo trošku víc akčních scén. Jinak jsem ale celkově spokojená z tohoto snímku a proto 4/5*.

plakát

Hlad (2008) 

Jak se z tohohle námětu mohl stát skvělý film ale.... Celý film jen samé ticho, zbytečné protahování, celkově jsem si při tomto filmu připadala jak ve smuteční síni a to jsem se na něj ta těšila. Hodně velké zklamání...

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) 

No co k tomu dodat. Koukala jsem se na každý díl to uznávám ale jen díky tomu abych se pobavila HLAVNĚ na účet Bartošové. Opravdu jsem nevěděla, že je to až taková husa hloupá. Nejvíc mi seděla Belohorcová, je to sympaťačka. Hanychová mi je docela nesympatická, s Mázikovou byla chvílema i sranda a Dolly se nám přišla ukázat se svým kolouchem. No ale pokud to měla být kuchařská show, pak teda nevím nevím, ani jedno jídlo mě nijak neuchvátilo.

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) 

No upřímně řečeno kam se na Česko Slovensko má talent hrabe trapná Talentmánie. Moderátoři: Nova - Mareš naprosto už trapnej a okoukanej, dříve jsem ho měla ráda ale když se musí nacpat úplně všude, začne ho mít člověk už po čase vážně dost. Prima - Nováčci Prachař a Rausch, myslím si, že skvělý tah, tihle dva mě opravdu teda aspoň v prvním dílu bavili, byli vtipní a hlavně je to něco nového. Porota: Nova - Troška, Habera, Šeredová, Banášová. Tak by mě docela zajímalo jak tohle někdo mohl dát dohromady. Jediný kdo tam má co dělat podle mě je Habera. Troška mi příjde totálně mimo, Banášová je skvělá moderátorka ale tím to končí a Šeredová mi příjde naprosto namyšlená husa. Prima - Kraus, Bílá, Slávik. Tahle porota má asoň něco do sebe. Krause mám ráda, chápu, že jeho humor asi nesedí všem ale já ho prostě můžu. Bílá, no je to zpěvačka takže tam má co dělat a v prvním díle mě docela překvapila, byla v pohodě a Slávik je sympaťák a určitě se v této branži pohybuje dobře jinak by nebyl ve spojení ze zpěvačkami jako například Rihanna. Takže Talentmánia hodně velký palec dolů, ČSMT palec nahoru. Nova na to jednoznačně nemá.

plakát

Machři (2010) 

Tak tohle byla naprostá bomba! Nepamatuji se, kdy jsem se naposledy takto nasmála jako právě u Machrů. U mě tato komedie účel splnila na 100% a docela mě zaráží její tak trochu nízké hodnocení. Sandler samozřejmě nezklamal a Salma Hayek mě příjemně potěšila. Opravdu jsem z Machrů nadšená.