Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Přečkal jsem první díl, a říkal si že to nemůže být horší, ale opak je pravdou... Je mi líto těch herců... Je to prostě horší než špatný.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Při scéně, kdy má komise NTSB rozhodnout o správném/nesprávném úsudku kapitána, jsem měl nutkání si v tom poloprázdném kině stoupnout a zatleskat. Ano, tak silný zážitek jsem z filmu měl (a stále mám). Skvělý Tom Hanks pod taktovkou úžasného Clinta Eastwooda, to si přece nemůžete nechat ujít.

plakát

Monstrum (2008) 

Toto píšu pro případ, že by chtěl někdo udělat stejnou chybu jako já! Na doporučení se podívat na film Monstrum z roku 2008, u kterého jsem celou dobu nechápal, co na něm má být tak úžasného. Až jsem ho celý přetrpěl a chystal se hodnotit, při čtení komentářů jsem začal mít pocit, že ostatní se asi museli dívat na jiný film... a ono tomu tak bohužel skutečně bylo. Proto vás varuji, zdaleka se vyhněte filmu Monstrum (Monster), který tomuto skvostu nesahá ani po podrážky od bot..

plakát

Monstrum (2008) odpad!

Slibuji, že už nikdy neudělám tu chybu, že na doporučení budu hledat film podle českého názvu "Monstrum". Oba jsou z roku 2008, ale jen TENTO je ten správný!

plakát

Informátorka (2010) 

Je smutné sledovat děj filmu a vědět, že za jeho pozadím nestojí bizardní scénarista, ale příběh, natočený podle skutečných událostí. I přes pokročilou promítací hodinu jsem si ani na minutu nedovolil nesledovat děj a Rachel Weisz zde jen znovu dokazuje, jak skvělá je herečka.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Tak tohle jsem vážně nečekal, že by pátý díl série mohl předčít všechny předchozí, to nebývá zvykem. A když se na plátně objevil "The Rock", začalo mi docházet, co že tam dříve chybělo. Hodně dobrá kamera a scénář, který má hlavu a patu. Jen té scéně po titulcích moc nerozumím...

plakát

Výchovný tábor (2007) 

Škoda, že ze slibného příběhu z toho nakonec přílišné psychologické drama nebylo. Naplánovaný útěk nebyl nijak složitý a obecně mi scénář, který umožňuje teenagerům hlídat a buzerovat své vrstevníky, přišel dost přitažený za vlasy. Dávám jednu hvězdu za pokus a druhou za Milu Kunis, kvůli které jsem si film vlastně pustil...

plakát

Všechnopárty (2005) (pořad) 

Myslím, že srovnávání se Show Jana Krause je zbytečné, protože narozdíl od pana Krause umí Karel Šíp pobavit každou větou a přitom nemá za potřebí někoho zesměšňovat. Navíc se nemůžu zbavit pocitu, že pan Šíp umí vést inteligentní a hlavně vtipnou debatu s hostem, do kterého bych to jinak v žádném případě neřekl. U mě je to prostě PAN bavič.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Nemůžu si pomoct, ale ten film mě prostě dostal! Mila je úžasná a když se usměje, rozzáří se jí ta její velká kukadla přes celou obrazovku. Justina moc nemusím, ale vubec nebyl špatný. Mno a pokud to mám srovnat s filmem "Hlavně nezávazně", pak jednoznačně 5*.