Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

Raoul Taburin (2018) 

Pro každého cyklistu povinnost :) Vtipné, neotřelé a roztomilé. Jedná hvězdička navíc za téma samotné :) Dneska mus vyjet na svém tabourinu!

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Tak králíček si mě naprosto získal. Neskutečně vtipné, roztomilé, smutné a dojemné. Neřekl bych, že jde takhle skloubit parodie, humor a opovržení s dojemným příběhem, kdy se z malého naci stává mladý muž. Skvělé herecké výkony a hlasku: "Pojďme se koncentrovat jako v táboře." asi už nezapomenu :D

plakát

Broadchurch (2013) (seriál) 

Po shlédnutí druhé série prodávám jednu hvězdu. První série velmi kvalitní, ale druhá tomu dává korunu! Prolnutí napínavého soudu a vyřešení druhého případů bylo strhující. Alec i Ellie si mě opravdu získali a jsem zvědav na třetí sérii.

plakát

Polar (2019) 

Hodně kvalitní 3*. Polar asi nebude z těch filmů, co bych si pustil ještě jednou v blízké nebo vzdálenější době. Nicméně Mads je excelentní, hlavní lotr excelentně slizký a zprvu jasná a předvídatelná (možná i trochu nudná) zápletka, kdy si říkáte, co se bude druhou půlku filmu dít, se ke konci hezky vybarví. Předlohu neznám, takže... Bude pokračování?

plakát

Tři bratři (2014) 

Ne, nedalo se to dokoukat... Po slabším úvodu se to docela slibně rozjelo, ale co následovalo pak... Šílené texty písní, které se snažily za každou cenu být v každém dialogu. Rým nerým. A za mne to završil úděsný vlk na úrovni draka z Prince Bajaja a pedofilní vsuvka s Karkulkou... 30 % za Dyka a Kluse.

plakát

Bodyguard (2018) (seriál) 

5* protože David a protože fakt dobrý! Do konce jsem nevěděl, kdo, jak a proč... Trochu tomu ubírá "nerealnost", ale kdo vlastně ví?...

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

Zajímavé prohození hlavních postav a pokračování příběhu. Bohužel po této změně začne film značně ztrácet na tempu. Goslingovi tyhle role sedí a prostě je umí. Chápu autorův záměr, ale pro mě bohužel film nakonec těžko uvěřitelný a celkově dost těžkopádný... Díky první půlce 6,5/10.

plakát

Pod černou vlajkou - Série 2 (2015) (série) 

Grande finale! Těším se na další sérii protože to vypadá, že teď to teprve začne :)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

První díl jsem neviděl, což se neukázalo úplně zásadní (asi). Ačkoliv je film dlouhý, tak jsem ho zhltnul v letadle jako malinu. Ačkoliv je vcelku předvídatelný, tak drží divákovu pozornost až do konce. Gosling je mistr "tichých rolí" a tady to jen potvrzuje. Atmosféra skvělá, autentická. Za mě 85 %. Jsem zvědavý na první díl :)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Po 3 dílech zatím 4*. Skvělá atmosféra, herecké výkony... Uvidíme, jak se vyvine vyšetřování :) Po shlédnutí celé série přidávám jednu * navíc. I když stoprocentní to nebylo, tak za celkový dojem, atmosféru, výkony herců a tu skvělou pochmurnost si to rozhodně zaslouží. 90 %