Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama

Obsahy (19)

Lita Ford: The Complete Video Collection

Lita Ford: The Complete Video Collection (2003) (hudební videoklip)

Angličanka Carmelita Rosanna Ford se rozhodla vydat své DVD, které obsahuje celkem 15 skladeb, z nichž 5 je uvedeno jako bonusových. Nosič nám nabízí 7 živých vystoupení a 8 videoklipů, kde na jednom z nich dokonce vystupuje jako host Ozzy Osbourne v duetu Close My Eyes Forever. Disk také zahrnuje nikdy předtím nevydané video Playin‘ With Fire či hity jako Kiss Me Deadly, Hit and Run, Broken Dreams, Dancing on the Edge a další.

Helloween: Keeper of the Seven Keys-Legacy World Tour

Helloween: Keeper of the Seven Keys-Legacy World Tour (2007) (koncert)

DVD známé německé heavymetalové skupiny nese ještě podnázev Live on 3 Continents. Skupina natáčela v bulharské Sofii, japonském Tokiu a brazilském Sao Paulu. Snažila se řídit názvem, a proto fanoušci uslyšeli spoustu klenotů ze silného období 80. let. Namátkou zde nechybí např. Eagle Fly Free, Keeper of the Seven Keys, A Tale that Wasn‘t Right, Future World, I Want Out či Dr. Stein.

Helloween: Hellish Videos

Helloween: Hellish Videos (2005) (koncert)

Ucelené DVD všech klipů, které kdy německá power speed metalová skupina natočila. Nechybí zde Halloween, I Want či Kids of the Century s vokalistou Michaelem Kiskem ani pozdější skladby Perfect Gentleman, I Can apod. zpívané nástupcem Andy Derisem.

Heaven and Hell: Live from Radio City Music Hall

Heaven and Hell: Live from Radio City Music Hall (2007) (koncert)

DVD comeback současných či bývalých členů britské skupiny Black Sabbath, kteří se však právě v roce 2007 přejmenovali na Heaven And Hell, aby neparazitovali a zároveň oddělili období, kdy předtím ve skupině místo vokalisty Ronnieho Jamese Dia působil Ozzy Osbourne.
DVD obsahuje celkem 17 skladeb o délce téměř dvě hodiny a kromě kytarového či bubnového sóla nabízí i písně jako jsou The Mob Rules, Children of the Sea, Lady Evil, Heaven and Hell či Neon Knights. Zajímavostí je, že tento koncert byl zcela vyprodán během jedné hodiny.

Arakain: 20 let natvrdo

Arakain: 20 let natvrdo (2003)

Jak už název napovídá, tímto DVD oslavila česká heavy-trashová legenda své kulaté výročí. Zároveň se jedná o poslední koncert s bývalým frontmanem a zpěvákem Alešem Brichtou. Obsahuje 17 skladeb jako například rychlejší Metalománie, Šeherezád či Kamennej anděl, z pomalejších pak nechybí Ztráty a nálezy či Dotyky, které zazpívala jako host Lucie Bílá. Ta se také podílela na duetu v klasice Zimní královna. Jako bonus obsahuje nosič i 7 videoklipů a rozhovory se členy kapely.

The Cranberries: The Best Videos 1992-2002

The Cranberries: The Best Videos 1992-2002 (2002) (video kompilace)

DVD obsahuje 17 klipů o celkové délce 154 minut. Disk je skutečně napěchovaný hity jako Dreams, Linger, Zombie, Ode to My Family, I Can‘t Be With You, Salvation, Free To Decide, When You‘re Gone, Promises či Analyse. Nosič obsahuje i několik bonusů. Čtyři alternativní verze videoklipů, dále tři skladby z různých koncertů a především také kompletní záznam koncertu z Vicar Street.

Def Leppard: Best of the Videos

Def Leppard: Best of the Videos (2004) (hudební videoklip)

DVD britské hardrockové skupiny obsahuje celkem 30 videí o celkové délce téměř dvě a čtvrt hodiny. Naleznete zde skladby jako Bringing on the Heartbreak, Animal, Pour Some Sugar on Me, Hysteria, Let‘s Get Rocked, Two Steps Behind či When Love And Hate Collide.

DORO: 20 Years a Warrior Soul

DORO: 20 Years a Warrior Soul (2007)

V limitované edici je možné sehnat celkem třídiskovou verzi této německé zpěvačky. První DVD obsahuje dokument ke dvacátému výročí Doro Pesch a třetí bonusové live CD. Na druhém je koncert z roku 2003 čítající celkem 34 skladeb, mimo jiné i True as Steel, Burning the Witches, East Meets West či All We Are. Zajímavostí pro fanoušky je celá řada pěveckých hostů, které si Dodo pro natáčení tohoto show přizvala - za všechny uveďme veterána Uda Dirkschneidera ze skupiny Accept.

Dream Evil: Gold medal in metal

Dream Evil: Gold medal in metal (2008)

DVD je součástí sady, která obsahuje ještě dvě CD s raritními písněmi. Koncert na nese název Live Maerd a byl natočen v roce 2006 ve Švédsku, odkud také kapela pochází. Živá show obsahuje 15 skladeb jako Blind Evil, In Flames You Burn, The Prophecy, Chasing the Dragon nebo Children of the Night. Bonus obsahuje čtyři klipy: Fire! Battle! In Metal!, Blind Evil, The Book of Heavy Metal a Children of the Night. Kromě hudby jsou tu i rozhovory se členy skupiny.

Grave Digger: 25 to Live

Grave Digger: 25 to Live (2006)

DVD legendární německé power metalové skupiny bylo nahráno ke kulatému výročí kapely, která v roce 2010 slaví již 30 let od svého vzniku. Brazilské město Sao Paulo se otřásalo v základech téměř dvě a půl hodiny při úctyhodných 27 skladbách. Fanoušci si mohou smlsnout např. na The Reaper, Paradise, The Battle of Bannockburn, Yesterday, The Dark of the Sun, Knights of the Cross a samozřejmě i na kultovní Heavy Metal Breakdown. Obsazení nástrojů Grave Digger bylo velmi silné, kromě zpěváka Chrise Boltendahla je zde i Jens Becker (ex Running Wild) či Manni Schmidt (ex Rage).

Guns N Roses: Use Your Illusion I

Guns N Roses: Use Your Illusion I (1992) (koncert)

První z dvojsérie DVD obsahuje patnáct skladeb a nabízí hity jako Don‘t Cry, November Rain, Welcome to the Jungle či Live and Let Die. Výkon skupiny a zejména zpěváka (Axl Rose) je velmi živý a energický, takže fandové skupiny z Japonska, kde byl koncert natáčen, se rozhodně nenudili.

Guns N Roses: Use Your Illusion II

Guns N Roses: Use Your Illusion II (1992) (koncert)

Druhá část koncertu odehraného a natočeného v japonském hlavním městě nám představuje naživo hity typu You Could Be Mine (zároveň jedna ze skladeb filmu TERMINÁTOR 2: DEN ZÚČTOVÁNÍ), Knockin‘ on Heaven‘s Door či Paradise City.
Ačkoliv je tato americká hardrocková skupina známá svou extrémní nepřesností ohledně začátků koncertů, i na tomto dvojdílném DVD nám předvádí, proč se v živém provedení řadí mezi světovou špičku hard’n‘heavy scény.

Kulečníková škola

Kulečníková škola (1997) (seriál)

Seriál velmi zábavnou formou nabízí, jak se naučit dva základní typy kulečníkových her, tedy pool a karambol a jak si vybrat správné tágo či stůl pro hru. Jsou zde zmíněna jak pravidla všech možných variant her jako jsou osmička, devítka, karambol (se 3 i 4 koulemi), snooker apod., tak i základní informace o technice, jež je nezbytně nutná pro zvládnutí této na přesnost velmi náročné hry. Charismatickým průvodcem je známý popový zpěvák a zároveň mistr Evropy v poolu veteránů Jiří Korn.

Kreyson - Live Třinec

Kreyson - Live Třinec (2007) (koncert)

DVD bylo nahráno na rockovém festivalu Noc plná hvězd a je oslavou comebacku skupiny na heavy metalovou scénu po 10ti leté pauze. Kreyson nám nabízí celkem 11 skladeb, z toho většina pochází z prvních dvou nejúspěšnějších alb Anděl na útěku a Křižáci. Dvě ze skladeb jsou půjčené od legendárního Vitacitu (dřívějšího zpěvákova působiště) a poslední bonusová je cover verzí a zároveň poctou Karlu Krylovi. Zajímavým zpestřením je duet Čarovná noc (Deep in the Night) Ladislava Křížka se známou německou hard rockovou zpěvačkou Doro Pesch.

U.D.O: Nailed to Metal

U.D.O: Nailed to Metal (2003)

Tento dvd nosič německého metalového velikána obsahuje celkem 26 skladeb, přičemž prvních devět jsou živá vystoupení, dalších deset videoklipy a posledních sedm pak bonusové skladby čistě ve zvukové podobě. Z nejznámějších písní nechybí třeba Metal Eater, They Want War, Break the Rules, Heart of Gold, Timebomb, ale třeba i Midnight Mover či I´m a Rebel pocházející z kapely Accept, kde Udo Dirkschneider dlouho dobu působil jako zpěvák a skladatel.

Gamma Ray: Heading for the East

Gamma Ray: Heading for the East (2003) (koncert)

Toto VHS vydané v roce 1990 bylo předěláno do DVD podoby v roce 2003 s vylepšeným zvukem 5.1. Koncert obsahuje celkem 11 skladeb, trvá téměř hodinu a půl. Takovou malou perličkou je skutečnost, že DVD obsahuje tři skladby z původní tvorby skupiny Helloween. Důvodem je fakt, že jejich autor, Kai Hansen, byl frontmanem jak již zmiňovaných Helloween, tak i současné kapely Gamma Ray.

Gamma Ray: Lust for Live

Gamma Ray: Lust for Live (2004) (koncert)

Původně vydáno v roce 1993 jako VHS, o deset let později přepracováno na DVD nosič s vylepšeným 5.1 zvukem. Mezi jednotlivými skladbami jsou krátké dokumenty a jako zajímavost je zde zařazen mix tří skladeb skupiny Helloween, pocházející z pera jejich bývalého frontmana Kaie Hansena, nyní působícího právě ve skupině Gamma Ray. Zpěv obstarává ještě původní vokalista skupiny Ralf Scheepers.

Manowar: The Absolute Power

Manowar: The Absolute Power (2005) (koncert)

Toto dvd je rozděleno na dvě části: první nosič obsahuje celkem 22 velmi pečlivě vybraných skladeb, mezi jinými např. titulní Manowar, Kings of Metal, Sign of the Hammer, Hail and Kill, Battle Hymn a další. Druhý bonusový nosič je téměř čtyřhodinový dokument obsahující zajímavé informace o kapele a jejich fanoušcích, ale také záznamy náročných příprav na koncerty této "nejhlasitější" skupiny. Nutno dodat, že při tomto koncertním show hraném v Německu a vydaném v HD kvalitě pracovalo neuvěřitelných 27 kamer.

ACCEPT: Metal Blast From The Past

ACCEPT: Metal Blast From The Past (2002) (koncert)

DVD této německé heavymetalové legendy, s neméně známým zpěvákem Udo Dirkschneiderem, obsahuje raritní koncertní video z japonské Osaky z roku 1985, dále sedm videoklipů a nádavkem ještě tři písně z koncertu v bulharské Sophii z roku 1993. Kromě toho je zde mnoho bonusů, a to v podobě života kapely za oponou, fotogalerie z celé jejich historie, dále fotografie obalů všech alb, životopis a také hudební ukázky z každého alba skupiny, tentokrát ve zvukové podobě.

Reklama