Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (237)

plakát

Po sexu (2007) 

Osm povídek o osmi rozdílných vztazích, některé povídky výborné, jiné né tolik povedené, ale přesto je to originální a zajímavý nápad. 1 příběh- 4* jojo láska ach ta láska, 2- 1* nějak se mě ty dva nepáčily, 3-4* poprvé, 4- 4* holky byly obě dost sexy, 5- 3* láska ve starším vydání, 6-3* kdo bude taťka a kdo mamka?, 7-1* celkem o ničem, 8-3* jakže se jmenuješ?.

plakát

Určitě, možná (2008) 

Jak sem poznal vaši matku, ovšem bez humoru, což je vzhledem k žánru komedie dosti na pováženou. Nevím, nějak mě to neoslovilo, a abych se přiznala ke konci sem zjistila, že u toho stíhám hrát hru na mobilu...Nějak nechápu tak vysoké hodnocení, jak by řekl Klusáček - za co pane bože za co.... :-)

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Vynikajícící Edward Norton nám ukazuje novodobý rasisimus, no fuj. Film je to drsný, ale je třeba ho vidět a promítat, aby si lidi stále uvědomovali, co dokáže rasismus. Moc se mi líbilo zpracování, kdy minulost je černobílá, zatímco přítomnost barevná :-).

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Pěkný a drsný film, co k tomu dodat než TJA (pro neználky - to je Afrika). Zaplaťpánbůh, že jsem se narodila v Evropě. Kapříček opět exceluje, já ho prostě žeru... Jen tu závěrečnou scénu bych úplně vynechala, ale jinak nemám připomínek.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Ale tak proč ne. Napodruhé se mi film celkem i líbil a občas sem se i zasmála, na novodobou českou komedii se jedná o nadprůměr. Eliška Balzerová naprosto výborná, role sexy babči ji prostě sedla...

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Viděno dvakrát...Kniha je kniha, nečíst ji, tak možná zvednu počet hvězdiček. Parádní thriller z prostředí Říma, což je samo o sobě výborný a ještě k tomu Tom Hanks a nějaký záhady a je to výtečný. Ještě lepší to je teď, když člověk na všech těch místech v Římě byl, tak si to umí živě představit, nádhera.

plakát

50/50 (2011) 

Gordona-Levitta mám čím dál víc ráda a tady předvedl, že mám proč. Smutný příběh, ovšem místy i humorný - "No one wants to fuck me, I look like Voldemort", který nám ukazuje, že rakovina je prostě svině, která si nevybírá....Smíření se s rakovinou je sakra těžký, a je těžký je i pro nejbližší okolí, ovšem tady to nejlepší kamarád zvládl na jedničku, kéž by měl každý z nás někoho takového kolem sebe :-).

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Pěkná pohádka o sněhurce, nechyběla zlá čarodějnice, kouzelné zrcadlo, trpaslíci, otrávené jablko....Jen tu sněhurku sem nemohla vystát, já Kristen prostě nemusím, páč má neustále stejný výraz jako v twilight - pootevřená ústa a stále se něčemu divící a opět po ní touží hned dva celkem pohlední jinoši, prostě k mým oblíbeným herečkám nepatří a patřit rozhodně nebude....Jinak skvělý výkon předvedla Charlize Theron, to byla panečku královna, brr. Plánovaná dvojka je dle mého soudu naprosto, ale naprosto zbytečná.

plakát

Kamarádova holka (2008) 

Shlédnuto v neděli večer, pospávala sem u toho - přiznávám, ale myslím, že pointu filmu sem zvládla i tak.....

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

Nene, už prosím žádný další Shrek, ať je toto opravdu konec, jinak to dopadne hodně špatně...Když porovnávám s jedničkou nezbývá než hodnotit pouze 2*. Co mi chybělo? VTIP a o ten má jít ve Sherkovi především....