Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Jeden z nejpovedenějších seriálů vůbec. Jasnost a genialita se spojila a vytvořila superracionálního Dr. House, doktora s velkým D, prostě osobnost. Seriál jsem hltal již od prvního dílu a nesčetněkrát jsem si celý seriál pouštěl dokola. Dnes jsem viděl poslední díl a zamrzí to, když si člověk uvědomí, že po pěti letech pravidelného příjmu nových dílu už nic nebude. Každopádně musím říct, že jestli někdo patří do seriálového nebe, tak je to právě Dr. Gregory House.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

V den kdy Sheen byl vyhozen z DAPCH seriál pro mě v podstatě umřel a transformoval se do průměrné nic neříkající tuctovky. Ale když tam byl Sheen, tak to byla jízda. Nejlepší byly prví tři série, kdy Jake pomalu dospívá a "přiučuje se" od strýce a otce. Jako velký bonus beru, že Sheen žije téměř podobným životem jako v seriálu (což se mu stane osudným) a díky tomu jsou všechny scény od kocoviny přes barové průpovídky až po pití ve velkém stylu neskutečně věrohodné.

Californication

Californication (2007)

Tenhle seriál má neskutečné tempo a divák se mu musí přizpůsobit. Rychlost s jakou Hank mění kočky a řídí Porsche udává směr seriálu. Se scénářem musí být hrozná práce si vždy říkám, protože když občas vidím ty zvraty a provázanost postav, tak se nestačím divit. Občas mě zamrzí jak Hank a lidi kolem něj trpí. Vždycky když Hank něco podělá a Karen se zamračí, ječí nebo utíká, tak si vždycky v duchu říkám "kurva Moody!". Ta neskutečná sebe-destruktivita se jednou určitě definitivně vymstí.