Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Eragon (2006) 

Velké zklamání. S takovou knižní předlohou by se daly spáchat velké divy (a to přesto, že to není žádné veledílo). Safira vypadající jak přerostlá ještěrka, Arya postrádající kouzlo a tajemnost elfů, Durza tvářicí se jako šašek (a to měl pouštět hrůzu?) a v neposlední řadě nepřesvědčivý výkon Edwarda Speleerse. Jedinou světlou stránkou byl pro mne Jeremy Irons.

plakát

Po čem ženy touží (2000) 

Vidět Mela Gibsona v punčochách, s nalakovanými nehty, zženštile brečícího u televize? Nepřekonatelný zážitek! Film, který má grády od začátku do konce. Přesto bych vytkla poněkud zvláštní happyend. Závěrečné "kopačky" a následná líbačka na schodech mne příliš nepřesvědčila. Proto jen 4 *. =o)

plakát

Lví král (1994) 

Možná jsem už na pohádky stará, ale Lion King je klasická, krásná Disneyovka, která mne pokaždé dokáže dojmout. (Kdo by neuronil slzu, když Mufasa zahyne?) Roztomilý Simba, Timon a Pumba, bez jejichž hlášek a vtípků by to nebylo ono, nádherná hudba a dokonalá animace dávají dohromady jeden z mých nejoblíbenějších filmů.

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Jelikož jsem velký fanda anime a Avatar: The Last Airbender zbožňuji, s obavami jsem sledovala upoutávky na film. Nevím jestli je možné zklamat člověka s nízkým očekáváním, ale tenhle film byl pro mně utrpením. Dětští herci se nedokázali sžít se svou rolí a celek působil velice amatérským dojmem. Závěrečné titulky byly vysvobozením.

plakát

Cizinec (2010) 

Šla jsem na film s obavami, hlavně díky slabému hodnocení. Jsem ale ráda, že jsem se nenechala přesvědčit. Nenudila jsem se ani chviličku. Mělo to vtip, napětí i romantiku. Málo filmů mně dokáže zaskočit díky předvídatelnému konci, ale na rozuzlení The Tourist jsem koukala s otevřenou pusou. Přestože bych ho zařadila spíš do komediálního žánru než do dramatu, nic mi nebránilo užít si skvělou podívanou. A ruku na srdce, tohle dílo si opravdu zařazení mezi Odpad! nezaslouží.