Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbení herci (7)

Edward Norton

Ačkoliv se mi tento herec líbil nejvíce ve filmech, které jsou staré přes 10 let , tak ho musím dát na první místo, jeho postava Dereka v Kultu Hákového kříže je až mrazivě přesvědčivá a dokonalá. Troufám si tvrdit, že Norton tomuto filmu musel obětovat a věnovat mnoho. To všechno se mu, ale vrátilo v podobě jednoho z nejoblíbenějších a nejobsazovanějších herců moderní doby . 

Sacha Baron Cohen

Mám rád jeho humor . Ve své podstatě je to velmi inteligentní herec(studoval univerzitu Cambridge) a zkrátka jeho styl hraní a humoru je mi blízký at jde o Ali G show a nebo třeba Borata. Líbí se mi na něm především ta jeho myšlenka za každou cenu někoho naštvat a pobouřit a musím dodat, že mu to jde s grácií:)

Leonardo DiCaprio

Všestranný umělec jehož talent jsem objevil teprve nedávno. Jeho role v Titanicu je legendární, stejně tak jako v Počátku, kde exceloval a ukázal nám, jak má vypadat pořádný herecký výkon. Vzhledem k tomu, že se má v hodně filmech teprve objevit můžeme očekávat další skvělé výkony a hlavně vynikající podívanou.

Sylvester Stallone

Výborný herec a režisér. Mám ho rád zejména za jeho vynikající ztvárnění Rockyho. Každý jeho boxerský film jsem hltal. Jednička byla podle mě asi nejslabším dílem celé série, nevím čím si to vysvětlit , možná tím, že se Rockyho příběh teprve rozjížděl. Další díly byly dle mého názoru o trochu lepší a hlavně zajímavější. Dá se říci , že Rocky zraje jako víno. Samozřejmě až na poslední díl Rocky Balboa , který je natočen s odstupem asi 20 let, ale i ten je celkem dobrý akorát na Stallonovi už jdou ty roky znát. Jinak si také výborně zahrál ve filmu Rambo ( myslím r 2008) ten dřívější jsem neviděl a posledním jeho skvostným dílem bylo The Expendables, kde po boku dalších drsňáků opět exceluje...

Vin Diesel

Je skoro tak drsnej jako já a kvůli tomu ho mám rád, postava Dominica Torreta je dnes už kultovní. Kromě vynikajícího "Doma" si zahrál Vin Diesel , který mimochodem začínal jako vyhazovač v NY barech i v mnoha dalších akčních filmech. Takže pokud chcete drsňáka do akčního filmu zde je postava pro něj přímo stvořená, docela se divím, že ho Stallone jako režisér the expendables nepozval na natáčení.

Paul Walker

Neuvěřitelně charismatický herec, nejvíce vyčnívá ve filmech , kde představuje agenta FBI Briana o Coonora ve filmu Rychle a Zběsile. Především v jedničce si mě získal , svoji postavu hraje opravdu přesvědčivě a výborně. Je škoda, že se tvůrci filmů o rychlích autech rozhodli, že každý díl bude úplně jiný. Jednička byla parádní, dvojka byla také celkem dobrá i když Torreto v ní dost chyběl, třetí díl na pár dobrých momentů nestál za nic. A až s příchodem čtyřky se všechno vrátilo do starých kolejích, Walker tam hraje opět postavu, která mu jde nejlépe a na filmu to jde znát spolu s Vinem Dieselem tvoří skvělou dvojku. Pátý díl to je fantazie, nádherně natočené, režisér Li zraje jako víno snad mu to do šestého pokračování vydrží . 

Ondřej Vetchý

Jednoznačně můj nejoblíbenější herec z České republiky a v dnešní době asi i nejlepší.