Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (47)

plakát

Bullet Train (2022) 

Sorry, ale mi to připadalo jako parodie na Kill Billa inspirovaného Vraždou v Orient expresu. Taková pěkná slátanina. Ale pravdou je, že Deadpool 2 Davida Leitche taky nemusím ;-)

plakát

Princip slasti (2019) (seriál) 

Škoda, velký potenciál, dobrý nápad s původním znění dané země, ale jak už bylo napsáno, proč ta ne/provázanost na kriminální podsvětí a hlavně závěr 10 dílu, kdy nám pachatel zmírá bez vysvětlení jeho pohnutek... Natočit celevočerní film pouze s kriminální zápletkou, bez mafiánských praktik, českých zvrhlíků a fetujícího polského policajta, s lepším koncem, mohlo to aspirovat na 4*!

plakát

Morbius (2022) 

Soudě podle traileru, hodnocení na CSFD a IMDb (4,8/10), to bude ztráta času a peněz. Asi ne každý marvelovský comics má potenciál stát se blockbusterem. Škoda!

plakát

Rallye smrti 4: Anarchie (2018) 

Je škoda, že herci jako Danny G. nebo Danny T. berou na stará kolena role v něčem, co snad ani filmem nazývat nelze :-(.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Od úvodní scény a titulní skladby až po závěrečnou likvidaci 007 - ne, tohle není pro mě ten JB, na kterého jsem čekal. Škoda.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Možná se z námětu dalo vyždímat víc, ale i tak jsem byl spokojený. A za ten závěrečný souboj s "půlmozkem" +1*! U RPO jsem se sice bavil o něco málo více, ale zakomponovat milostný vzkaz do kódu NPCčka bylo z mého pohledu originální!

plakát

Paw Patrol: Jet To The Rescue (2020) 

Ač zatím jen v anglické verzi a s levitujícími domy, další díl Tlapek sklidi poměrně velký úspěch. V tomto případě skutečně platí: "Do oblak a ještě dál!". Aneb, jak říká Rocky: "Pro jednohoi odpad, pro druhého poklad!".

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Byl jsem spokojen. Přesně to jsem očekával od R.E.

plakát

MOST! - Epizoda 6 (2019) (epizoda) 

Kdo žije v realitě, netřeba jej převychovávat! Po dlouhé době se u produkce ČT neskutečně bavím! Díky.

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Velké zklamání... 10% za Garciu a Cher (když se objevila na scéně, říkal jsem si - konečně první zpěvačka ve filmu ...) a 10% za závěrečné titulky. Jinak film o Donně bez Donny ... když nepočítám závěrečnou zcénu v kostelíku. Vše ostatní viz komentář woodyho!