Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (93)

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) odpad!

tak já ten film asi nepochopil... film, který se snaží stavět na 25 let starém filmu, který mi ani tak nepřišel nijak zázračný... pokus o stejné scény, akorát s herci, kteří nejsou vtipní a nic... prostě děs a hrůza... pokud se na tento film budu chtít někdy dívat znovu, tak mi dejte rovnou kulku do hlavy... z milosti...

plakát

BrainStorm (2008) (TV film) 

Další český film, který opravdu stojí za to vidět. Scénář je téměř dokonalý, herecké role rozděleny mezi nejlepší české herce současnosti. Dokonce si zde jednu malou roličku zahrál i Pavel Liška, který je opravdu perfektní herec v každé roli.

plakát

Duch boje (2008) 

Příběh je zde sice prostý, ale plně dostačující. Je docela s podivem, jaké kousky zde představitelka Zen předvádí. A když vezmete v potaz to, že zde nejsou žádní kaskadéři, kteří v nebezpečných scénách zaskakují za aktéry, tak si ten film snad musí užít a pochválit skoro každý.

plakát

Jmenuji se Bruce (2007) 

Bohužel musím říct, že Bruce má svá nejlepší léta asi za sebou. Další béčko béčkových filmů, které se snaží být vtipné (přiznám, jednou jsem se zasmál). Asi by bylo nejlepší už nic netočit, pokud to bude pokračovat tímhle strmým pádem.

plakát

Ip Man (2008) 

Filmy o bojovém umění se mi prostě líbí. Donnie Yen opět dokazuje, že v tomto směru je velmi dobrým hercem. Tento snímek není však jen o bezmyšlenkovitém mlácení lidí, ale má také příběh, který je celistvý a velmi vydařený. Herecké výkony jsou dobré, hudba taktéž, takže jestli máte rádi historické filmy odehrávající se během 2. světové války a akční filmy, tak vězte, že tento film je ten pravý pro vás.

plakát

V temnotě (2008) 

Tak musím uznat, že tohle je opravdu velmi povedený snímek. Holt zase se někomu jednou něco povedlo. Super příběh a ještě lepší zakončení celého přéběhu.

plakát

Karamazovi (2008) 

Velmi netradiční pojetí kalsické hry, která v sobě skrývá podobnost dnešního života s životem literárních postav, jak je vepsal do svého díla Dostojevsky.

plakát

Zrcadla (2008) 

No byl jsem zvědav, co to zase jednou bude za film. No asi nemusím říkat moc to své hodnocení, snad bude stačit, že jsem se na tento film díval zhruba od 21:00 až do 1:00, takže se mi to zrovna moc nelíbilo. Bylo to takové nudné, nějak mě to nenadchlo. Jediné, co se mi zamlouvalo, tak byla manželka hlavního hrdiny a samotný konec.

plakát

Populace 436 (2006) 

Musím říct, že jsem čekal od tohoto filmu pěknou blbost, takže jsem byl docela příjemně překvapen, když tomu zas tak moc nebylo. Film to je docela slušný. Hodně se mi líbil ten samotný nápad, který v tomto filmu figuruje. To že je to nekrvavý film je také pravda, ale zase ta atmosféra, která se ke konci příjemně rozvíjí je také velice uspokojivá. Akorát ten konec je trochu víc očekávatelný, ale to nic nemění na kvalitách tohoto snímku...

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Je to docela příjemná oddychovka... Akorát je škoda, že jsem neměl možnost to shlédnout v 3D provedení, ale v klasickém. Domnívám se, že díky 3D technologii by tento film mohl býti opravdu zajímavým zážitkem.