Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (458)

plakát

Bosý Gen (1983) 

Musím přiznat že nemám žádný vztah k této veliké kapitole animované tvorby, jakým je anime.Ovšem tento film oceňuji.Malý příběh o dětech, které se musí vyrovnat s hrůzou,kterou prožili a která je ještě čeká uprostřed trosek právě zničené Hirošimy.Velice autentická atmosféra je silná jak noha od kulečníku.V podstatě jediný celovečerní film na toto téma který znám.

plakát

F. L. Věk (1970) (seriál) 

Tenhle seriál to je pohlazení na duši.Nedocenitelný pro skvělou rekonstrukci jedné z nejdůležitějších proměn českých zemí.

plakát

Král tančí (2000) 

Nebudu skromný....asi nejlepší film ze dvora Ludvíka XIV. Nejen pěkná hudba ale také vystihnutí základních momentů jeho vlády a historická přesnost, dělá z tohoto dílka malý klenot.

plakát

Obviněn (2000) 

Vcelku pěkný film, který je natolik na úrovni aby neurazil.Kriminálka, jaká sebou nese fajn nápad, zamotanec a zajímavý konec.Ale mezi tisíci ji nepoznáte.

plakát

Přežít svůj život (2010) 

Pár dobrých momentů ale jinak nic mnoho.Švankmajer halt pomalu ale jistě upadá.

plakát

Transformers (2007) 

Pro potěchu beďarovatých dorostenců je tu další kousek od Baye.( To takhle příde Bay k producentům, kteří hledají rejžu pro natočení filmu o atentátu na Kennedyho. Nuže pane Bay...váš koncept? "No podivejte se...Kennedyho střelej a auťák vybouchne a obtočí se kolem lampy...potom osobní strážci budou honit atentátníky po střechách a ti sejmou dva vrtulníky, který narazej přímo do budovy BUUUM,KRRŽ....na ten třetí skočí nájemnej vrah a začne s ním střílet po policejních autech který vybouchnou a ministr financí bude ve skutečnosti robot kterej ho srazí dolů..KRRŽ..." Tak dost, přestaňte vy idiote!To není koncept ale speciální efekty! "Ale já nevidim rozdíl." Já bohužel vím že ne..takže to natočí Emmerich to bude lepší.Zmizte!

plakát

Ryba zabiják (1979) 

Pro mě zatím nejpřijatelnější film o piraních.Zajisté také plná trapáren a filmového neumětelství.Avšak má to zde alespoň své jihoamerické kouzlo a docela fajn zápletku.V porovnání s Dantem a jeho PIRAŇOU je tohle docela zlatej film.

plakát

Piraňa II: Létající zabijáci (1982) 

Film je od hlavy k patě čistá taliánská sračka.Jasný rukopis.Ještě k tomu dost mizerně nasnímaná.Scénické světlo je tak mdlé že na to beztak není nic k vidění.Pochybuju že by něco takovýho vykouzlil amerikán byť začínající.Ty maj taky balastů dost ale trochu jiného druhu.