Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Jízda od začátku až do konce. Výborná hudba, hekto litry krve a dokonce i Gore scény. Samozřejmě já bych to udělal ještě víc krvavý 🤣,ale to už by asi neprošlo.Co k tomu ještě dodat. Běžte do kina a přesvědčte se sami.

plakát

Doupě (2014) 

Skvělá akční podívaná.Myslím,že k tomuto filmu není co dodat.David Belle si to hustě dává svými skoky což se mi hodně líbilo a Paul Walker byl nepřekonatelný.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Co dodat k tomuto skvělému kousku. Poprvé jsem ho viděl v kině jako projekt 100 a prostě úžasný zážitek. Výborné obsazení herců a hudba jenž předčila moje očekávání. Charles Bronson coby (harmonika) ve své nejlepší roli.

plakát

Slimáci (1988) 

Skvělá klasika 80 let je prostě nezapomenutelná! Musím přiznat, že podle knihy by to byl větší masakr, ale tenhle starý skvost ještě z dob video boomu je zaručeně skvělá podívaná se spoustou slizkých zmutovaných slimáků a nechybí zde samozřejmě i gore scény.

plakát

Po smrti (1989) 

Výborný soundtrack "Living after death" mě na začátku filmu zaujal asi nejvíce. Kromě toho zde nechybí ani gore scény. Rozhodně je to 100% lepší než Nightmare City upřímně větší blbost jsem neviděl!!

plakát

MacGyver (1985) (seriál) 

Tenhle seriál jsem jako kluk strašně miloval. MacGyver dokázal udělat bombu i z kapsle od prášků. Každý problém vyřešil a Murdocha vždy odstranil. Byl mým vzorem.

plakát

Páter Thomas (1980) 

Město prokletých tak bych to nazval já! Fulciho nejzdařilejší kousek. Pamatuji si, když mi v 5 třídě tento již kultovní snímek pouštěl kamarád a začal scénou kde mladá žena doslova vyvrátí všechny vnitřnosti z těla ven fakt velký hnus, ale jak pro koho. Kdo miluje horory jako já tomu to nevadí! Páter Thomas má vše co by měl mít každý horor. Film u kterého vám bude tuhnout krev v žilách je jen pro silné žaludky.

plakát

Démoni (1985) 

Jak píše Bloody jde o Italský nářez doprovázený skupinou Accept. Asi jediný nejlepší film od Lamberto Bavy jenž jsem viděl!

plakát

Beauty and the Beast (1987) (seriál) 

Kráska a zvíře v seriálovém podání super. To, že Linda Hamilton hrála v Terminátorovi mi došlo až později. Každý všední podvečer neběželo v televizi nic jiného než seriály na ORF to byl také jediný kanál na, který se dalo pořádné koukat.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Kdysi dávno jsem viděl filmy o robotech! V jednom vylézaly roboti z takové koule (škoda ten si moc nevybavuji a název neznám) a ve druhém bojovaly roboti ovládané lidmi proti sobě! To je ono! Guillermo del Toro mě tedy parádně překvapil. Nejen, že natočil opět skvělý film a ještě k tomu o robotech, ale zároveň s pěknými efekty a příběhem! Samozřejmě hudba se ke snímku velice hodí. Přirovnám to ke dvěma filmům (Robot Jox versus Godzila). Kdo viděl v 90 letech Robot Jox ví o čem tady mluvím! Myslím, že k tomuto kousku nemám co dodat jen jediné. Jednu z vedlejších rolí zde hraje Ron Perlman ten mě totálně roštíp!