Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (591)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

V nekonečné zimě, zrazený, opuštěný, bolavý, dokázal v sobě objevit nepředstavitelnou sílu vůle k přežití a pomstě za své blízké. V hlavní roli nelítostná & nádherná příroda a v ní nepřehlédnutelný & talentovaný Leo DiCaprio.

plakát

Dvě tváře lásky (1996) 

"Je to blázen. Já vím, není to nádhera? " ッJá ho prostě žeru! Koho? No přece Jeffa! Oblíbená romanťárna, hlavně díky němu! ッ

plakát

Joker Game (2015) 

"Hra skončila. Ale musím přiznat, že to byla docela zábava. Potěšení na mé straně. Ještě je tu žolík!" ...Hra s japonským & fešáckým & dobrosrdečným Žolíkem byla vskutku zábavná. : )

plakát

Velké horko (2009) 

Vypnout rozum a nechat běžet srdce. Kašlat na předsudky, drby atd...Nechat se unášet vlastníma pocitama a užívat si každý příjemný okamžik, který život nabízí.

plakát

Šrámy (2004) 

"Moje šrámy nikdy nebyly vidět. Nelze je vidět, ale pořád tam uvnitř jsou." Smutné nahlédnutí do duše mladého muže, který zůstal uvězněný ve stínu svého otce. Vynikající Michał Żebrowski!

plakát

McFarland: Útěk před chudobou (2015) 

Vítej v McFarland, Blanco. Pokud si chceš získat jejich důvěru a pozornost, musíš mít velké srdce jako oni. Kevin Costner v roli, která mu opravdu slušela. Pěkný film a stojí za to přečíst si i pár rozhovorů se skutečným Jimem Whitem. Na společné fotce s Kevinem Costnerem mi připomíná Clinta Eastwooda. :-)

plakát

Muž odnikud (2010) 

"Když se chceš s někým sblížit, musíš to předstírat jako by jsi toho člověka neznala." ...Nenápadný & málomluvný & toužící po pomstě. A přesto tam někde v hloubi srdce mu zbylo malé místo pro tu, která by se jen stěží sama ubránila. Skvělý Bin Won v roli osamělého ctitele to ve finále rozjel v plné parádě*****

plakát

Oishimaen (2008) 

"Každý odejde. Já tady vždy jsem." ...Příjemně plynoucí pocitovka o jednom náhodném setkání, které obohatilo život dvěma povahově různým lidem.

plakát

Mongtajoo (2013) 

"Vyšetřování promlčeno, zapomeňte." ...Rozuměla jsem jejím pocitům, i když si zvolila dost neštastnou odplatu. Jeho obětování se pro někoho na úkor nevinného pochopit nechci.

plakát

Naesaengae gajang areumdaun iljuil (2005) 

"Dávám ti čtyři hvězdičky. A mínus tři, pokud jsi měl hříšný myšlenky." ...Zajímavá korejská mozaika poskládaná z pocitů & nečekaných setkání & emocí & osudových okamžiků. A jako příjemný bonus krásný song, který mi vždy připomene jedinečnou Audrey Hepburn. :-)