Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Aaaaaaaah … nuda … nuda … a hlavně obrovské zklamání – bylo to mnohem horší než jsem si kdy dokázal představit – tohle přece nemohl natočit Tim Burton. Hlavně, že je to ve 3Deli. No, škoda, snad někdy příště Time.

plakát

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003) odpad!

Komedie by měla být vtipná. No, aspoň si to myslím. Tvůrci této sračky ovšem mají evidentně jiný názor a vytvořili něco zcela unikátního. Takhle dementní film se opravdu jen tak nevidí. Možná, že se jedná o autobiografický film scénáristů.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Zdeněk Troška je pro mne přesně pravý opak toho, čemu se říká velmi oblíbený režisér. Na jeho film bych v životě nešel do kina ani kdyby mi někdo zaplatil vstupenku. Stačilo mi se dívat na jeho výtvory v televizi, ta má aspoň tu výhodu, že ji můžu vypnout a pochybuji, že Zdeněk Troška změnil svůj „styl“. Informace o tom, že film je ke stažení je sice zajímavá, ale zcela irelevantní.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Quentin je dobrosrdečný méně inteligentní, ale má obrovskou sílu. A asi jeho největší vadou je jeho na nervy lezoucí ukecanost. Ruby je zkušený gangster a touží po pomstě. - Když dáte tyto dva rozdílné týpky dohromady co vznikne? Výborná francouzská komedie, která je vtipná od úplného začátku až do samého konce. Nemůžu si vzpomenou na nějaký další film u kterého bych řval smíchy už v první minutě. Yen má přece výhodný kurs …

plakát

Dům veselých duchů (1988) 

Horor? To snad ani ne, ale velmi příjemná komedie, u které jsem se vůbec nebál, ale dobře bavil. Vždyť i ty mrtvoly vylézající z hrobů vypadají docela sympaticky. Je to roztomilé, trochu naivní, ale dobře se na to dívá. 75%

plakát

Fakta Barbory Tachecí (2009) (pořad) odpad!

Trochu textu ze stránek TV Prima: Vážení televizní diváci, vzhledem k řadě nemístných příspěvků, které nikterak nesouvisely s pořadem a měly navíc značně vulgární vyznění, rozhodli jsme se tuto diskusi uzavřít. Děkujeme za pochopení. --- Co k tomu ještě dodat? Snad jen, že nejsem jediný, koho brambora telecí nasírá … trapný pokus o vtip … je mi úplně lhostejná a nemůžu ani napsat, že na ni seru i toho lejna by bylo škoda.

plakát

Jánošík - Pravdivá historie (2009) 

Tolik společností se podílelo na produkci a výsledkem je film, který spíš připomíná folklórní dokument o životě slovenských horalů na začátku 18. století. A to ještě mizerný. Děj si divák musí vymyslet sám, protože film žádný děj vlastně nemá. Je to jen sled scén, které na sebe nějak navazují. Tedy aspoň doufám, že to nějakou návaznost mělo. Přišlo mi to dost zmatené. Za více jak dvě hodiny jsem neměl možnost si vytvořit nějaký vztah k jednotlivým postavám, protože jen tak pobíhají, poskakují, občas něco plácnou, objeví se, pomilují se a zase mizí. Jánošík má charizma jako brigádník z hypermarketu. Když ho konečně pověsili jako kus slaniny, velmi se mi ulevilo. Nevím kdo trpěl více, jestli Jánošík nebo já. Konečně byl konec!

plakát

Jižní Pacifik (2009) (seriál) 

Mám velice rád kvalitní dokumenty o přírodě a BBC je zárukou velmi vysoké kvality. Precizně natočené záběry, zajímavé komentáře a příjemná hudba … … A i když se tam asi (zcela jistě) nikdy nepodívám, tak přesto doufám, že příroda zůstane co nejdéle tak krásná a nezničí ji chamtiví konzumenti hamburgerů a podobných sraček .

plakát

Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008) odpad!

odpad! a ještě jednou odpad! Příšerné, hnusné, odporné. Děj žádný. Grafika tak ubohá, že to snad ani není možné. Praha má tolik legend a pověstí, že by to vydalo na celý animovaný seriál. Ovšem nesměli by ho dělat ti samí lidé jako tento kozí průser. Nemůžu tvrdit, že jsem se nudil. Po chvíli jsem se začal “kochat“ tou odpornou grafikou a hledal jsem různé chyby a nedostatky, a že jich tady je!!! Ovšem po celou dobu jsem měl naprosto kamenný ksicht, protože se není absolutně čemu smát. Dokonce jsem si ani nevšiml nějakých podstatných pokusů o humor. Pokud tedy pominu „humor“ sexistický, který působí trapně. Snad jsem se mohl smát jen sám sobě, že mám tolik trpělivosti dívat se na něco tak nesmyslného a zbytečného. Dost by mne zajímalo, jestli tvůrci měli vůbec představu pro koho bude film určen. Pro děti to určitě není.

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) odpad!

Tim Burton se musí obracet v hrobě ….. trochu jsem se zasnil a zapomněl jsem, že je stále rok 2010. Moc se ti omlouvám Time. Mám tvoje filmy moc rád. Doufám, že nikdy nenatočíš něco tak nudného, otravného a zbytečného. Souhlasím, je to debilní film.