Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Těch 18 minut, ktere jsem vydržela sledovat první dil, uz mi nikdo nevrátí :-(

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

A nám se to líbilo. Dala bych možná slabší 4 *, ale protože ještě nedohrály ani konečné titulky, a protože obě dcery mi dýchají na záda a piští mi do ucha, ať dám plný počet, nemůžu jinak - přece jen je to hlavně pohádka pro děti, tak by měly mít hlavní slovo ;-)

plakát

Interstellar (2014) 

Peru se sama se sebou, jestli dát plný počet nebo hvězdu ubrat za dlouhou stopáž. A i když si jedna půlka mého já trvá na tom, že minimálně v první části filmu mohlo být tempo svižnější a tím pádem i celková stopáž kratší, druhá půlka se utápí v blaženosti, venčíc po příchodu z kina psisko s hlavou vyvrácenou k obloze plné hvězd. Vyhrává druhá půlka..

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) 

Dokoukala jsem to jen kvůli dětem, kterým se to líbilo spíš proto, že se samy viděly, kterak lítají na koštěti a učí se čáry máry než co jiného, ale pro mě utrpení. On by samotný nápad nebyl špatný, kdyby to ovšem nebylo tak hrozně natočené. Od začátku až do konce šílený zvuk, "ujíždějící pusy", příšerně strašlivé "herecké výkony" a ještě strašnější dialogy. Když už se do toho paskvilu chtěli pouštět, proč neposunuli původní Saxanu do babičkovské role, která by alespoň trošku časově i logicky odpovídala vzhledem k původnímu vydařenému filmu? Absolutně nechápu, proč chtěli tvůrci ve filmu mít "umělé" postavičky, které se (a chápu důvody proč..) nemůžou rovnat podobným postavičkám třeba Pixaru. "Ševče, drž se svého kopyta", to je věta, která mě hned napadne. Samotné triky a kouzla ok, ale trojrozměrná figurka raracha tahala za oči a dabingem i za uši. Kdyby ho hrál šikovný klučina a počítačoví kouzelníci by si vyhráli jen se skutečnými příšerkami, možná by to celé dopadlo líp. Pak ještě změnit scénář, obsazení, odstranit některé nesmyslné dialogy a možná prostě natočit úplně samostatný film bez jména "Saxana" v názvu ani nikde jinde a možná by si to vysloužilo i víc než jednu hvězdičku.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Jedno velké zklamání a ztráta času. Efekty ok, ale ještě chvíli poslouchat cosi o blití, ejakulaci a dalších možnostech vylučování, tak už z toho asi vrhnu sama.. Z celého filmu jsem se nejvíc bavila při čtení verbalova komentáře, se kterým do poslední tečky souhlasím. Amen.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Tento styl humoru nesedí asi každému, ale mně ano, takže já se u pilotu bavila celkem dost, byť občas s otevřenou pusou :-) Jen se bojím, že se na obrazovkách neudrží moc dlouho...jen do té doby, než si nějaký vysoko postavený suchar dupne.. :-(

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Nijak extra nenadchne (začátek se dost vlekl), ale ani tak strašně neurazí. Chtěla jsem dát dvě hvězdičky, ale přeci jen jsem se i zasmála a jako oddychovka (zvláště, pokud víte předem, že nelze čekat veledílo) celkem ok. Takže jednu hvězdu přidávám, tedy sice velmi slabé, ale přesto 3 * ... (P.S. Cameron Diaz ráda nemám, ale tady mi tak nevadila.. Leslie Mann mi místy přišla jako neherečka, co si prvně zkouší pláč na pódiu a Kate Upton tam byla jen tak do počtu a její repliky by stejně dobře zastala fotka v životní velikosti nalepená na kartonu, jenže ta by nedokázala tak ladně běhat po pláži...)

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Leckdy strasne dialogy, ta silena modelka, co ma hereckeho talentu asi jako nase zabradli, o scenaristickych "perlach", kdy se za kazdou cenu snazi nacpat takrka do kazeho hovoru radoby vtip nebo hlasky Dr. Strosmajera.. jak to na zacatku vypadalo relativne slibne, ted na to koukam jen kvuli pisnicce v zaverecnych titulcich a z nostalgie nad puvodni Sanitkou.. (dobre - a kvuli Dvorakovi ;-) ) Na druhou stranu - mezi slepymi jednooky kralem..

plakát

Camelot (2011) (seriál) 

A já se tu veřejně musím Camelotu zastat, protože (ano, přiznávám, že s výpravou Hrů o trůny to soutěžit nemůže..) pokud je toto u některých "odpad", pak netuším, čím by ohodnotili slátaniny jako jsou třeba úterní produkty Novy apod.. Mě Camelot navzdory (nebo možná právě proto) všem negativním "recenzím" mile překvapil. Souhlasím, že pokud bych měla spočítat poddané/kompars, stačila by mi s přehledem polovina malé násobilky, ale jak psala Molly - zaslouží si lepší hodnocení. Na Merlina jsem si musela zvykat, ale Jamie Campbell Bower mi na mladičkého Artuše sedl naprosto dokonale a Morgana v podání Evy Green byla taky skvělá. Mě se to líbilo, tečka.

plakát

Svatba na oko (2013) 

Víc než předvídatelný scénář, ale přesně tenhle typ filmu jsem dnes opravdu potřebovala. Celkem jsem se i nasmála, jen tak tak že jsem nevzbudila děti. Sympatičtí neokoukaní herci a sladkosti tak akorát ;-) Zkoukla bych ho znovu a s klidným svědomím jej můžu doporučit romantickým dušičkám ;-) (jindy by to bylo možná za 3, ale protože mám ještě teď přiblblý úsměv na tváři, dávám 4* ;-) Amen.