Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (23)

plakát

Predátoři (2010) 

Neni to takova petka jako je jednicka, tahle je hodne hodne usmajdana, ale je. Do urcite miry z nostalgie, ale musi se uznat ze po nepovedene serii AvP je tohle zase krok spravnym smerem. Pro mne i lepsi nez dil druhy, ktery mi ne uplne sedi kvuli serzantovi Murtaughovi :-)

plakát

Avatar (2009) 

Tak tenhle film si nic jineho nez 5 hvezdicek nezaslouzi. Avatar drtive prebiji veskere filmy poslednich let. Ano pribeh je citelny, ale komu to vadi, Terminatori, Aliens nebo Titanik byly taky ciry jak studanka. Celym filmem se ale line takova zvlastni atmosfera, ze vam to ani neprijde. Sam Worthington a Zoe Saldana naprosto vyborni. Film vas naprosto pohlti. Ikdyz ma klasickou dejovou linii, ma mnoho jedinecneho. Videl jsem 3D v cestine i original 2D. Trojrozmerne samozrejme super, 2D hezci barvy a bez ceskeho dabingu. Hudba je celkem povedena, chvilemi pripomina Nepritel pred branami a Gladiatora. Pribeh by mohl byt trosku propracovanejsi, ale tady jde spis o vylet na jinou planetu a na tu vas jedinecny Cameron rozhodne vezme.

plakát

Pobřežní hlídka (1989) (seriál) 

Zapletky vetsinou o nicem, vsichni hrozne uvedomeli, zadny hlasky, trapny dialogy... Presto sem byl kazde odpoledne nalepenej na obrazovce. Proc asi - a ze jich tam bylo, vic uz nikdy nikde neuvidime ! To se musi Bejvoc nechat, skvele kostymy, vyborne herecke (damske) obsazeni, pekne scenerie. Je to kult! A navic diky Pamele a jinym prisly do obliby miry 90 60 90, za coz ji musime podekovat, protoze od te doby jiz maji postavy ala vestonicka venuse odzvonino a slecny se snazi priblizovat prave tem novym obdivovanym tvarum. DIKY DIKY DIKY, psamozrejme poklona patri i predchozi panence Barbie a Marilyn Monroe.

plakát

Hele kámo, kdo tu vaří? (2005) 

Nesouhlasim s komentari typu odpad. Kdo cekal nejakou zapletku, hlubsi smysl nebo ponauceni, ten jiz breci opodal. Ja cekal naprosto ujetou komedii z hospody a tu sem dostal. Faktem je, ze sem kdysi v podobne restauraci ve statech delal, takze mi je prostredi blizke. O to vic mne pak pobavi opravdu jednoduche vtipy, na kterych film stoji. Konec koncu tak nejak (trosku soft) to vypada i v nasich restauracich, nedelejte si iluze a hlavne nezapomente zakladni pravidlo: "DON´T FUCK WITH THE PEOPLE THAT HANDLE YOUR FOOD !" :-)

plakát

Pátý element (1997) 

Výborný Willis, Oldman a Tucker. Naprosto originální příběh i prostředí. Kostýmy Jean-Paul Gaultier, a stojí za to. Bezpočet skvělých hlášek. Režie Luc Besson, jeden z jeho nejlepších filmů vůbec.

plakát

Čas zabíjet (1996) 

Velmi podařený film z prostředí soudní síně a trestního práva. Dobré herecké výkony, výborná Sandra Bullock, McConaughey a Kevin Spacey také rozhodně nezkalmou. Asi nejlepší závěrečná řeč v podobně ražených filmech co jsem kdy viděl. 5

plakát

Městečko South Park: Říše fantazie (2008) 

South park nikdy nezklame, film jsou v podstatě tři spojené epizody z 11. serie. Kdo chce vidět jak bojuje Ježíš s vetřelcem nebo jak je Kurt Russell znásilněn leními zvířátky, nemá jinou možnost než shlédnout tohle výborné dílko. Celý film mimo jiné paroduje trilogii pána prstenů, hvězdnou bránu, k vidění je i Michael Bay... 5

plakát

Čelisti (1975) 

Diky tomuhle filmu se spustila zraloci manie. Ve sve dobe velmi dobre triky, vse samozrejme "zive" modely. Zbyle tri dily nestoji za rec. Jeste tak dvojka staci diky dobremu vykonu Roy Scheidera pokulhavat a z dalky sledovat stopu dilu prvniho. Treti a ctvrty dil je uz jen tyrani divaka. Puvodni cesky dabing jednicky neni vubec spatny.

plakát

Phar Lap: Národní hrdina (1983) 

Nejlepsi film z prostredi konskych zavodu, poutavy pribeh, skvela hudba, vynikajici atmosfera, opravdu smutny konec. Velmi povedeny cesky dabing, original jsem nevidel ale nemyslim si ze by to predcil... Neni co dodat, tohle ani nemohlo skoncit jinak nez za 5 hvezdicek.

plakát

Zelený svět (1996) 

Rozhodne velmi slusny film a to nejenom pokud mate radi golf nebo Costnera. Spousta dobrych momentu, zajimavy konec, na svou dobu dost netradicni, ale pusobivy. Pribeh sam o sobe taky spis originalni, nic podobneho jsem nikdy nevidel ani o tom neslysel.