Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (628)

plakát

Malý krámek hrůz (1986) 

Feed me, Seymour! 5* je za technickou stránku filmu, protože pohyby a trikové provedení Audrey II mě nepřestávalo udivovat celou stopáž filmu. Zbytek taktéž parádní a postavy Stevea Martina a Billa Murrayho jsou třešničky na dortu.. 9/10

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Jednoznačně nejlepší z Marvelovek. Vtip, akce a shazování US patriotismu v akurátní míře - 8/10.

plakát

Lara Croft - Tomb Raider (2001) 

Prvního Tomb Raidera mám vlastně docela rád... A v době uvedení do kin jsem přímo slintal..:)

plakát

Orel Deváté legie (2011) 

Dobrý dobrodružný film s nádherným (skoro bych řekl povinně sehnatelným) soundtrackam. Škoda jen druhé půlky, která nevyužívá úplně potenciál, který námět má.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Nechutná slátanina, která nemá s Conanem nic společného.. Zpětně snad musím docenit toho originálního, kterého mimochodem také nemůžu. Ucházející triky střídají absolutně tragické, scény jsou většinou nesmyslné (vážně osvobodí otroky tím, že na ně pustí lavinu obřích šutrů?) a nebýt Momoy v GoT, tak bych mu nějakého toho drsného barbara nežral ani sekundu. Záchvaty smíchu z trapnosti, které jsem dostával při sledování tohoto filmu, jsem už dlouho nezažil. Nebojím se to srovnat s Bollovým Dungeon siege..

plakát

Vendeta (2011) 

Velká spokojenost, tam kde by vás náhodou vytrhl nějaký trochu nepřesný výkon, tak vás stejně uhrane velmi dobrá a "těsná" kamera. O filmu jsem věděl akorát, že tam hraje Vetchý a Kaiser a ta nevědomost byla rozhodně k plusu. Sakra, vždyť je to debut! Parádní...

plakát

Alois Nebel (2011) 

Díky ohlasům jsem očekával děsnou nudu, ale nakonec film až nezvykle rychle utekl. Jasně, příběh vydá na pár stránek (i tak ho někteří nebyli schopni pochopit :D), ale hlavní byla atmosféra a ta mě smetla. Je jasné, že film stojí hlavně na audiovizuální stránce a to prozatím bohatě stačí.