Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podívejte se na nejzajímavější okamžiky z natáčení filmů o Harry Potterovi. (oficiální text distributora)

Recenze (45)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zde jde vyloženě o snahu chytit ještě nějaké diváky na monstrózní úspěch nadgeniálního triku autorky a filmařů, díky němuž se nyní koupají v největších penězích, jaké kdo vydělal za filmy a knihy.***Jde to mimo mě, všechny postupy a triky už byly použité jinde, než v téhle filmové sérii. A totéž platí i o knihách. Co je ale třeba vyzvednout, tak že knihy přitáhly ke čtení velké množství lidí, kteří by v životě přečetli jen tak tak učebnice, co po nich chce škola. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Harry Potter = 10 let mého života. 10 let vzpomínek, zážitků, emocí a pocitů. 10 neuvěřitelně krásných, ale občas i nepříjemnými zážitky a nejrůznějšími zklamáními zkalených let, kterými se táhne jedna převelice dlouhá nit, která všechny tyto zážitky spojuje. A tou pomyslnou nití je vše, co je spojeno s Harrym Potterem. A nyní následuje otázka. Dá se těchto 10 let, tato pomyslná nit, která zabírá tu delší polovinu mého krátkého života, vměstnat do jedné hodiny? Tvůrci tohoto dokumentu si myslí, že asi zřejmě ano, a tak stvořili tento dokument, toto 60minutové "best of" z Harryho Pottera, které zřejmě mělo být jakousi oslavou fenoménu jménem Harry Potter a zároveň mělo asi všem příznivcům tohoto fenoménu naznačit, že tohle už je opravdu konec, že jedna dlouhá a nesmírně zajímavá cesta končí. To byla jistě chvályhodná myšlenka, vybrat napříč všemi filmy o Harrym Potterovi 50 nejzajímavějších scén, dopnit je o vzpomínky a názory jejich aktérů, a to vše naservírovat nadšeným fandům této ságy. Bohužel nic není tak krásné, jak se to na první pohled zdá, a tak mé počáteční nadšení z tohoto dokumentu vystřídalo rozčarování z toho, že mnoho zajímavějších a podstatnějších momentů, než nám bylo nabídnuto, zde chybělo. Za všechny scény, které jsem postrádal, budu jmenovat například scény, kde je v hlavní roli Severus Snape, a nebo scénu z koupelny prefektů ze čtvrtého filmu. Nicméně dokument jako takový je to povedený, dostal jsem od něj zhruba asi vše, co jsem očekával, a navíc jsem rád, že se vůbec dostal do Česka, a že si TV Nova dala tu práci a nechala dokument nadabovat stejnými herci, kteří dabují i jednotlivé postavy ve všech filmech. Zkrátka celkově převládá nadšení a já dokument oceňuji čtyřma hvězdama. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak jestli vám to připadalo "nudné" a "halabala", vážně nevím, co si představujete pod názvem "50 Greatest Harry Potter Moments" - zřejmě neumíte číst, protože je od začátku jasné, o co asi půjde a že tam v podstatě nezjistíte nic moc nového. Někde jsem tu četla, že to Nova nadabovala, to mi přijde opravdu hrozné a jsem ráda,že jsem to viděla v originále. Líbí se mi komentáře herců a štábu k jednotlivým scénám, to jejich nadšení! :) Zároveň jsem se i docela pobavila nad tím, jak herci vypadají ve skutečnosti (tedy o moc líp) a co je nejdůležitější, připomněla jsem si opravdu nejlepší chvíle z Harryho Pottera, oživily se mi různé vzpomínky, zasmála jsem se, dokonce i slzy se objevily. Sice nesouhlasím s první "nej"scénou, ta mi zase tak monumentální nepřipadala, ale o to tam ani tolik nešlo. Po shlédnutí mě přepadla chuť pustit si HP maraton v AJ, tak se těším:) "BIGGEST SERIES EVER" ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný "dokument", který zopakuje 50 tak nějak nelogicky náhodně vybraných momentů z celé série Harryho Pottera a jen velmi zlehka poodhalí něco málo ze vzniku těchto scén. Povětšinou se od nikoho z účinkujících nedozvíte žádné zákulisní informace z natáčení, takže celé je to jen omýlání nezajímavých frází o "úžasnosti" a "velkoleposti" celé této série. Fanoušci si sice možná zopakují zajímavé scény, ale kromě toho se nedozví vůbec nic nového. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Momenty rozhodně zajímavé, přesto tomu jaksi něco chybělo. Jako dokument o fenomenální sáze všech dob, bych asi očekávala něco velkolepějšího než pouhých 50 momentů, kdy nevystihli spoustu věcí.. Hodně částí z filmu byly zklamáním, ale ta snaha herců, to jejich vžití, to se musí ocenit. Jestli někdy potkám Ralpha Fiennese, padnu mu k nohám.. Opona za filmovým Potterem padá, tak nebrečte! ()

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, označené jako První famfrpálový zápas, jsou použity záběry až ze zápasu druhého ročníku. (Gabrielle)

Reklama

Reklama