Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (552)

plakát

Jeden den v New Yorku (2004) 

No konec je dost blbej, jinak to taky není nic moc, ale zase nějaké utrpení to taky není. Naštěstí mizerný děj odčiní dvojčata Olsenovi svým vzhledem a do toho když se občas motá vždycky směsný Eugene Levy, tak se na to dá dívat. Určitě se nechystám to vidět znovu, ale jak to tady někdo odpaluje do odpadu, tak na odpad taky přece jenom jsou jiné filmy.

plakát

Rivalové (2013) 

Příbeh určitě výborný, natočené je to taky velmi dobře, takže i člověk, kterému formule neříkají absolutně nic, si přesto může film vychutnat. Jediné problémy bych viděl v tom, že dioalogy jsou občas takové ... no nevěřím, že tohle ve skutečnosti řekli, spíš to přibarvili autoři, aby film byl zajímavější - otázka je jesli tomu víc pomohli než uškodili. A druhá chyba - formule jsou prostě nuda.

plakát

Šípková Růženka (2009) (TV film) 

Hrozny, přišerny, už nikdy více. Neříkám že v pohádkách mají hrát jenom princezny modelky, ale tahle "princezna" se zjevem spíš hodí na čarodějnici, stejně tak to princátko bylo dost "divny". Tohle v žádnym případě nemůže konkurovat českým pohákám.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Určitě jsem čekal víc, jednička se mi dost líbila, ale tohle už bylo takové moc vyhrocené, plné nesmyslů a armády "hrdinů" v pyžamách tomu taky nepřidaly. Do se toho se pletly "problémy náctiletých" no a žánrové střídání thrilleru s komedií typu prcičky mě teda taky zrovna nenadchlo.

plakát

Red 2 (2013) 

No nebylo to úplně zly. Willis už mě začíná dost nudit, ale Malkovich s Hopkinsem třída, naopak Mary-Louise Parker neskutečně trapná - líbání a "má ta pistola pojistku?" už poprvný bylo pěkně debilni a jak divně mluvila... no prostě spolu s Zeta-Jonesovou už je nikdy nechci v podobnym filmu vidět. Každopádně zlatá jednička, tohle bylo o dost slabší, jestli to takle půjde dát tak RED 3 raději ne.

plakát

Turbo (2013) 

No tak samozřejmě že je to dělané pro děcka a samozřejmě že některé detaily je třeba přehlédnout, ale určitě se u toho dá zabavit a zasmát. White Shadow :)

plakát

Muž z oceli (2013) 

Škoda, tohle mělo dobrý náběh, ale nakonec nic moc. Už začátek plynul celkem slabě, pak jsem v celém filmu absolutně postrádal napětí a dramatičnost - co si budem říkat, od začátku bylo jasné, jak to skončí a p. Snyder se proto rozhodnul, že to nebude natahovat - v tomto pojetí je prostě pro film 2 hodiny 20 minut moc dlouho. Pěstní souboje a rozbíjení města byly dost zajímavé (a to rozbíjení města jim teda opravdu šlo), ale na tomhle se nadá stavět film, tohle za chvilku omrzí, nikdo se přece nechce dívat 2 hodiny na to, jak Kličko někoho knockoutuje. Ženské publikum možná tyhle fakta přehlédne když je v záběru Henry Cavill v modrém pyžamku nebo úplně bez trika, ale já ženské publikum nejsem. A pak když člověk vidí tyto splácaniny Batman vs. Superman nebo Avengers vs. Spiderman in the Captain America's Ass (viz koment od gp_one), tak si v duchu říká: mám se na to vůbec těšit?

plakát

Světová válka Z (2013) 

První polovina filmu uspávací, ale pak to celkem dostalo grády. Taky škoda, že film je opravdu dost předvídatelný - půl hodiny před koncem už je jasné jak to skončí. Nicméně filmy se zombíkama já rád...

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Egoidní a nabubrelý Stark už mě začíná lézt krkem. Prvních nevím 40min hodně slabých, v akční sci-fi chci akci, ne povídání, bylo tam moc povídání. Pak se to trochu rozjelo, ale pořád na iron mana slabý průměr. Ty DNA nesmysly taky nedávaly vůbec rozum a nakonec ze ženské, kterou chtějí zabít udělají hulka. No prostě slabota jak v akci tak ve příběhu. Čekal jsem skvělyho záporáka v podobě bráchy Usama Bin Ládina a ona se z něho vyklube taková troska, no alespoň že fandí Liverpoolu. Netvrdím, že je to propadák, to určitě ne, ale čekal jsem o hodně víc zábavy a mnohem míň nudy.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Absolutně podle mého gusta, ale je pravda, že ten konec mohl být víc vygradovaný. Nicméně báječná atmosféra, skvělý a mrazivý příběh, výborní herci a prvotřídně natočeno - děj se plynule stupňuje od začátku do konec, bez hluchých míst, což mi přijde pro horory klíčové, aby divák v hluchých místech "nevychladl" a zároveň aby se nepřepálil začátek.