Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (247)

plakát

Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) (seriál) 

Já vidím tuhle herečku jako kancelářský tip, nanejvýš bych jí pasovala do role šéfový nějaký firmy, nemůžu si pomoct. Do odvážné a drsné hrdinky má hodně daleko, jen nechápu že to neviděli desítky lidí co tenhle seriál připravovali. Kam koukali. Třeba není špatná herečka, ale slušela by jí jiná role.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Bohužel pravda o současných partnerských vztazích. Velká většina vztahů je taková, některá i takto končí, každopádně pěkně natočená realita, to není jako romantické filmy, které končí hapyendem. Herecké výkony výborné.

plakát

Protektor (2009) 

Natočený orgilnálním způsobem, výběr herečky Plodkové byla teda trefa do černého, její vizáž se perfektně hodí do této role, její charisma je nezapomenutelné. Na mě byla možná až moc klidná na to co prožívala, v podstatě si myslím, že i ten nejklidnější a nejvyrovnanější člověk by v její situaci měl nervy při nejmenším na pochodu (včetně toho jak na ní manžel totálně kašlal, když byla zavřená věčně v jednom bytě), ale co já vím, třeba je to možné. Podstatné je, že jí to pomohlo jakžtakž vydržet až do konce. Musím ale říct, že bez té její rovnováhy by neměl film ten správný šmrnc.

plakát

Zlatí úhoři (1979) (TV film) 

Můj dvouletý chlapec se vydržel koukat na celý film téměř bez hnutí, protože ho šíleně zajímalo to chytání ryb a já si tak říkala jak vlastně tomu dítěti závidím, že bych sama někdy chtěla přestat vnímat svět takový jaký je nebo byl, protože se tím trápím a vlastně zbytečně, protože s tím nic neudělám. Být slepá a hluchá ke zvěrstvám, které se ve světě dějí. To bych si někdy přála. Ale bohužel už nejsem dítě, už jsem dospělá, už všechno chápu, vnímám a trápím se. Takže závidím svému chlapci, který zatim ještě nic netuší a z ničeho si nedělá hlavu. Jednou k tomu bohužel dojde, ale to je ještě čas. Takže já si tak říkala, když koukal na ten film a na ty ryby "Za dvacet let se na ten film budeš koukat úplně z jiného důvodu." Pane bože to je tak smutný film, většina filmů z válečného období je drsná, krutá, tragická, krvavá, ale tenhle ne, tenhle je jen šíleně smutnej a lítostivej. Asi i proto, že tam figurují děti. Chlapec chytající úhoře pro své brášky a tatínka, aby neměli v koncentráku hlad, jak sám chlapec říká, je nesmírně dojímavý. Ale i přesto je film na druhou stranu HEZKÝ.

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

Kdyby Kill Bill natočil Troška (jako že umí točit stejně tak dobře kýče jako Tarantino Killa Billa) bylo by hodnocení 20 %. Většina ODPAD. Přeberte si to.

plakát

Kameňák 3 (2005) 

Je to přesně tak jak popsal jeden hodnotící v Babovřeskách. Lidi co tu hodnotí filmy, alespoń masová většina, potřebujou okolí dokazovat, že jsou inteligentní tvorové na úrovni. Musí to tedy automaticky dokazovat tím, že budou dobře hodnotit jen filmy na úrovni, jak tomu nazývám jejich jazykem. Snížili by se na nejnižší úroven, kdyby měli dát tři hvězdičky kameňáku či Babovřeskám jen proto že je pobavil, ale je to celkově kýč, tak musí dát odpad, protože to tak je správné, protože to tak musí být, protože to prostě není inteligentí film,ale pobavil je, zasmáli se, ač nechtěli, ne, nechápu,nějak tohle nechápu. Oh, asi by je všichni odsoudili a už by nebrali jejich jméno vážně, tady na CSFD. To je faleš, to tady teda ale není hodnocení kterým se můžou lidi řídit, nedůvěryhodné. Tím nemám teda na mysli jen Troškovo filmy, mám na mysli i hodnotnější filmy. Čemu mám věřit, že lidi jen kopírujou předchozí hodnocení nebo tu mají vlastní názory????? To jsou přesně ti lidé, který se zasmějou při těchto filmech a honem rychle ruku přes pusu a vážný výraz "Ne, já se vůbec nesměju, to se vám zdálo, takové kravině se nemůžu smát, nejsem přece hloupý, na to bych se nesnížil." Zasmějou se tomu, ale přesto je to odpad. A přesně konkrétní případ se mi stal. Povídám známému, zda kouká na Comeback, já vim, že je to kravina, je to jednoduše sitcom (a to nejsem vysazená na tyhle filmy, spíš naopak, ubírám se spíš tím opačným směrem, jak kdy, ale jednoduše proč se jednou za čas nepodívat na nějaký sitcom, při kterým se od srdce zasměju, o tom snad život je ne, nebuďme nudní) a on jakožto vášnivý knihomol a milovník filmů s vážnější či dokumentární tématikou mi s trochou arogance řekne "To je ta kravina? Tak na to bych v životě nekoukal." Ale nikdy to neviděl. Řekne to jednoduše jen z principu, protože se k jeho osobě nehodí, aby na takové filmy koukal, je to ponižující ač je ten film zábavný, skutečně zábavný, povedený, ale jen trošku ulítlý. Tak a takových je tady plná většina z vás bohužel. A na konec důležitý poznatek, který jen dokazuje jak mám pravdu a jak jste tady všichni.....!!...ne nechci být veřejně sprostá. KILL BILL, mrkněte, kdo neví na hodnocení. Dává tohle ve spojistosti s Troškovo komediemi a podobnými kýči SMYSL???? Má to nějaký smysl?? Řekněte mi jaký. Hádejte. Já to vím. Má to jeden jediný smysl, KILL BILL natočil slavný TARANTINO, kameňák jen Čecháček Troška. JInak oboje spojuje stejný pojem. KÝČ. Fakt se ted ukrutně směju, ne fakt, baví mě to, baví mě hloupost, ne já možná sama jsem třeba v něčem hloupá, jako my všichni, může bejt, to je v pořádku, ale tahle podprůměrnost mě fakt baví. Kill Bill je šílenej krvavej kýč bez děje. Kdyby ho natočil Troška, hodnocení ODPAD by bylo nejčastějí a naopak kdyby kamenák natočil Tarantino, 80% hodnocení zajištěno. Je tak? Jistě,pápá

plakát

Výměna (2008) 

Možná bych do hlavní role obsadila jinou herečku, Angelina Jolie hrála dobře, vysloveně mi tam nevadila, ale prostě jí vidím jako sexsymbol a žena s touto nálepkou se do této role nehodí. V tomhle filmu není vůbec důležitá krásná tvář a obří rty (smích) ale jo, hrála jinak dobře :-) S výběrem Malkoviche se trefil do černého. Eastwood točí skvělé filmy, film je perfektní, o to víc že je podle pravdy, BOHUŽEL.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Hraje tady stovka lidí a všichni jsou pohlední, štíhlí a úspěšní, uau, to je náhoda, takže ani nemusím číst, kdo ten film natočil, amíci, kdo jiný. Ukázali jste tu všechny podoby lásky? Ale ne a kde je ta další podoba? Oni se můžou mít také rádi třeba i tlustí a oškliví lidé, víte, ale to byste do filmu nikdy nedali co? Jak strašně jste v točení romantických filmů dětinští. Takže film zapomenutelný, běžná romantika, nic nového, za pár týdnů nebudu vědět o čem v tom filmu šlo.