Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Arn (2007) 

Komu se líbil příběh Království nebeské,ale byl zklamán zpracováním najde v tomhle filmu myslím o dost lepší náhradu. Velmi příjemný příběh s překvapivě málo akčními scénami s krásnými ženami a statečnými muži. Doporučuji milovníkům historických filmů, odrazuji "náročné" diváky.Za pozornost také stojí netuctové prostředí Skandinávie.

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Tady se musím trošku vzbouřit. Nechápu vysoké hodnocení tohoto filmu. Ano, kultovní režisér, ano, krásná poetická animace. Ale kdo z diváků zcela nebo aspoň z půlky pochopil děj, příběh. Neříkám že ho nemá, ale zřejmě je natolik specificky japonský či asijský že se nemůžem "chytat". Vizuálním kvalitám filmu to neubírá, dává mu to jisté kouzlo,ale pro mě tedy body dolů, Jsou dle mě mnohem zajímavější anime a to po všech stránkách.

plakát

Cesta vzhůru (2000) (seriál) 

Sympaticky realistický seriál o problémové mládeži, Zajímavostí je obsazení některých rolí herci známějšími až později z jiných seriálů. Problémy se kterými se hrdinové potýkají jsou "ze života" a rozhodně je nečekají snadná a rychlá řešení.Celkově rozhodně obsahově i formou nadprůměr.

plakát

Dokonalý podraz (2008) (seriál) 

Chytré, vtipné,ale třeba nadhled - tohle není vážné dílo i když tam občas hluboké myšlenky zablesknou. Ideální zábava když je třeba relax:)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Jenom opravdový chlap si umí udělat srandu sám ze sebe.Kdo tohle hodnotí jako bežný film je úplně mimo. Je to "jen" parodie a pocta jednomu žánru a je to o tom že si skupina postarších chlápků pro radost natočila pohádku pro velký kluky. Nic víc, nic míň...Bavil jsem se královsky:D

plakát

Ghost in the Shell (1995) 

Chcete zažít skutečný brainstorming? Chcete zjistit že i v animovaném filmu můžou zaznít myšlenky hlubší než Mariánský příkop? Chcete aby Matrixovská originalita ve vašich očích změnila sílu? Chcete si vychutnat hard cyberpunk? Tak si udělejte trip(jo, trip,rozhodně ne výlet) do vizuálně silného, lehce až těžce depresivního, leč poetického světa Ghost in the Shell. Jen snad jediná rada umožnující zcela se neztratit v moři dojmů(nepíšu že vždy příjemných) - nezapomeňte na název.

plakát

Harry Brown (2009) 

Depresívní atmosféra tvořená někdy i zdánlivě přehlédnutelnými detaily a excelentní výkon M.Caina vítězí nad prvky příběhu které už přeci jen známe ze starších filmů. Tohle je ale temnější, krvavější a jen slabý třpyt světla optimismu narušuje všudypřítomný hmatatelný pocit hnusného zla v tomhle dramatu.

plakát

Heuréka – město divů (2006) (seriál) 

Zákl.myšlenka hodně dobrá,ale proč se autoři sami knokautují donekonečna opakující se dějovou smyčkou? Škoda, protože herci baví a v téma leží tuny nevyužitých příběhů...

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Formálně, technický skvělé,klasika. Jen trocha chybí do absolutního ohodnocení - a to by pro mě byla složitější zápletka než ta co tam je. Ale herci - to byl koncert.

plakát

Chladnokrevný Stone (2005) (TV film) 

Na překombinované kriminálky poslední doby dost dobrý. Nechápu řeči o průměru. Mě hl.hrdina nadchnul a film mě dost bavil.Jsem moc rád že natočili další filmy a určitě se o nich vyjádřím. Mnohem slavnější kriminálky mě mnohem více nudily. Doplněno po 4 dílech - Zakolísal kvalitou jen trochu druhý díl,ale možná jen že mě nesedlo úplně obsazení. Další dva díly opět supr., poetický relax bez zběsilosti.