Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Čtu hodnocení tohle "filmu" a nevěřím svým očím. Horší film jsem v životě neviděl. Nelogické nesmyslné hloupé. Odpad!

plakát

Jeombaki : hanbandoeui gongryong 3D (2012) odpad!

Nezlobte se na mne, ale nechápu, jak můžete dát tomuto "filmu" tak vysoké hodnocení. Animace příšerné jako u loutkových filmů Jiřího Trnky (tím nemyslím, že kdysi nebyly kouzelnými, ale píše se rok 2013 proboha), námět no comment, naivita a načichlost ťamanskými filmy czela evidentní (jak tyranosaurus vždy před útokem několikrát a v detailu zaboří drápy do písku, tedy natočí nohu k úderu jako karatista), zkrátka...no nevím. Už dlouho jsem neviděl větší ko--tinu. Snad i megažralok versus megachobotnice je lepší. A to jsem ji neviděl:-). Zkrátka odpad

plakát

Světová invaze (2011) odpad!

Pokud tohle netočila armáda USA, pak nevím. Debilní hlášky debilních střílejících militantů. Nechápu... PS: Musím ještě komentář upravit. Všimli jste si jak hrdinný voják v přestřelce zavazuje chlapečkovi botu? Všimli jste si jak v USA filmech jsou vyzdvihovaní "seržanti" a nenáviděni důstojníci? Tedy inteligence. Kam ty naše názory v takovýchto filmech tlačí? Za komančů bylo dobře dělnictvo, špatně inteligence. A ejhle...v USA filmech...podobné.. Celkový názor na film...omlouvám se za slovo...Absolutní Sračka !!

plakát

Vzpoura strojů (2009) 

Celkově špatné, ALE velice zajímavý začátek. Doporučil bych první polovinu filmu všem, kteří mohou udělat něco s tím, aby to takhle nedopadlo (víte že už teď je robotí net do kterého se člověk nedostane?). Druhá polovina...odpad

plakát

Moon (2009) 

Po delší době velice zajímavé psychologické sci-fi zamýšlející se nad tím co zanedlouho Bude. Přemýšlejme nad tím....

plakát

Můj nepřítel (1985) 

Velice zajímavé sci-fi přemýšlející nad rasovou růzností navenek a celkovou příbuzností uvnitř. I když hráči nebyli všichni lidé, přesto se mi vnucuje myšlenka B. Polívky...."tož zme lidi ne?"....A o tom to je. Společné prožívání situací, ať jsme žlutí, černí, nebo třeba dinosaurovití. A nejen tohle, ale i že nepřítel může být přítelem , a to i nejlepším, v určitých situacích, protože tzv. "lidskost" nás spojuje.. A nejde o lidskost v pravém slova smyslu. Jde o podobnost myslících bytostí. O příbuznost rozumu napříč rasami. Evoluce (pokud existuje) má stejná pravidla kdekoliv ve Vesmíru. Tuším, že už na tohle téma bylo něco zfilmováno. Američani a japonci ve válce a jejich ztroskotání na stejném ostrovu.

plakát

Next (2007) 

čas je místo pro život...supr dílko

plakát

Vzpomínky (2006) 

nádhera, fantastická myšlenka, supr zpracování

plakát

Sedm (1995) odpad!

Úchylárna, hnus. Nechápu jak někdo teto film může dát na šesté místo v žebříčku. Střeva, vraždy, krev.... prasárny a úchylnost. Vím, že se tyhle věci dějí, ale proč na ně koukat? Jeden chytrý pán napsal: "Prostředí formuje". A formuje právě vás, diváky. Proč se pořád dívat na ty hnusy? Chcete si na ně zvykat prostřednictvím filmu? Nebo vás na ty čuňárny někdo prostřednictvím filmu zvyká? Jak můžete napsat, že ten film byl supr??? Nezavírám oči nad realitou, ale to neznamená, že musím například vidět pedofila v přímém přenosu... Zkrátka humus po kterým nejsou nejlepší sny. Věcně musím napsat, že pár myšlenek tam bylo, ale bylo tam i pár totálních nesmyslů, takže ...odpad!

plakát

Invaze žraloků (2008) (TV film) odpad!

Totální odpad. Nechápu, že někdo něco takového vůbec může natočit