Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (40)

plakát

Dravec (1968) 

Dlouhý a poněkud nudný film o revoluci v jedné nejmenované jihoamerické podmocnosti. L.V. svým hereckým kumštem zachraňuje alespoň průměrnost celého díla, podmanivá muzika vám zaručeně poleze na nervy od první minuty, nelogičnost děje je už jen pověstnou masařkou na hromadě kravského lejna.

plakát

Samuraj (1967) 

charizmatická kriminálka s nepřekonatelným A.D. rozhodně nezklame ani neurazí, čtvrtá hvězda za čupr barovou klavíristku, konkurz na ní musel být opravdu vyčerpávající :)

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

dokonalá zábava pro všechny fandy chlápka s efektní protézou a bezchybnýma hláškama, který sype z rukávu jak na běžícím pásu. Půlhodinové díly zaručují jen a jen akci, hlášky, krev, uřezaný údy, hlavy atd. - kdo neviděl, ať si políbí šos.

plakát

Temný případ - Série 2 (2015) (série) 

poctivej seroš, který vám dá všechno co od něj očekáváte. Jasně, na chemii první série nemá, ale to nebude mít dlouho nic.

plakát

Záhadný kontraband (1964) 

Parádní biják s mladým J.P.B., kterému čas na kráse rozhodně neubral. Efektní akční scény neurazí ani dnes, jednoznačně palec nahoru!

plakát

Leviatan (2014) 

Milostný trojúhelník na pozadí politicko-církevní korupce. Ano, je to tak hrozný jak to zní, ale jako bonus uvidíte čupr exteriéry, spoustu dlouhých dialogů, šílený ruský silnice, kostru plejtváka a hektolitry vodky. Film ze série vidět jednou povinnost (má to přece dobrou kritiku...) a nikdy víc. Jo a má to dvě a půl hodiny, tak se předtím nezapomeňte vyčůrat.

plakát

Nesahejte na prachy (1954) 

Přes šedesát let stará gangsterka a pořád se tváří jako čerstvá flákota k nakousnutí, pro milovníky dua Gabin a Ventura je to rovnou předkrm, hlavní chod a zákusek v jednom. Nelze než vřele doporučit!

plakát

Bezstarostná jízda (1969) 

Jedno velké zklamání! celý film je skutečně o ničem. Pokud si někdo představuje ztělesnění svobody v podobě jízdy na choprech přes půlku ameriky s prachama za drogy ukrytých v nádrži, nepřetržitým hulení trávy, chlastání a blábolením neuvěřitelně prázdných dialogů tak děkuji nechci. Jedna hvězda za Jacka Nicholsona, bez něj by to byl úplnej shit.

plakát

Ghoul (2015) 

Pokud tento film pan režisér připravoval 3 roky tak smekám klobouk, pokládám ho na zem, konám do něj velkou potřebu a posílám mu ho dobírkou do vlastních rukou. 90 % filmu se odehrává v dřevěný boudě a jejím přilehlém okolí, z třesoucí kamery Vás po několika minutách bolí oči (zvláště pokud jste se odvážili jít na 3D). Všude přítomná reklama na tenhle snímek v médiích mu spíše uškodila, i když informace že v průběhu projekce lidé ze sálu hrůzou utíkají bude pravdivá. Utíkají však z hrůzy z toho, že vyhodili svoje peníze na něco podobného. Celkové hodnocení jedna hvězda za to, že pan režisér měl tolik rozumu a "děsí" lidi jen 86 minut a za scénu ghostporna, kdy hlavní hrdinka souloží s démonem, jelikož to byla jediná scéna, u které jsem s hrůzou a mrazením v zádech odvrátil zrak....

plakát

Hamburger Hill (1987) 

Tomuhle filmu jsem nevěřil ani jednu scénu, dialogy jsou naprosto šílený, za všechny jeden příklad :"Na tomhle podělaným kopci jsme všichni negři......duše a krev". Překladatel musel mít nejmíň dvě promile a režisér českého znění měl víc zubů než mozkových buněk. Pokud musíte vidět film o vietnamský válce tak stačí juknout na četu, apokalypsu a olověnou vestu, všechno další je jen příslovečným mletím h*ven.