Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (2 089)

plakát

Otec (2020) 

Velký zážitek. BAFTA Sira Hopkinse odměnila právem. Přeji mu i Oscara. ......Stalo se. Je to oskarový výkon, blahopřejeme !

plakát

Raya a drak (2021) 

Raya je sympaťačka s vizí, příběh zaujme, vizuál je hodně vymazlený, ale až tak, že mi vadili draci vyobrazení jako pasteloví poníci. Děti budou určitě nadšené.

plakát

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2 (2019) (série) 

Těšíte se na každý díl, stále nové postřehy a informace, výslechy s pachateli i průběh vyšetřování. Špičkově napsáno i sehráno.

plakát

Život před sebou (2020) 

A navzdory naplnění všech multiculti parametrů nebylo to umělé a ani ideologické. Dlouho jsem odolávala, ale zvědavost na Lorenku převážila a ona i ostatní byli hodně uvěřitelní ve svých rolích. Takové příběhy píše život a dějí se, právě tou nepravděpodobností okouzlují.

plakát

Ricky Gervais: Humanity (2018) (pořad) 

Ricky Gervais osobně. Toho já můžu, je to inteligentní kluk a je chytrý jako liška.

plakát

Předstírejme, že je to v pořádku (2021) (seriál) 

Frankie vás zahltí proudem jedinečného vyprávění, ona je zábavná bytost, originál, její vtipné postřehy mě bavily, ne sice tak třeskutě jako Scorceseho ( jeho upřímné gejzíry smíchu bavily v druhém plánu, mimoděk), ale byly objevné, zajímavé pamětnicky. " Nevím, na co jste se ptali, ale dostali jste historku o medvědech !" Já trochu postrádala více dokumentárních záběrů reflektující proměnu města.

plakát

Země (2021) 

Chtěla tam přežít, žít, umřít ? Vybavenost praktická i mentální pro pobyt v divočině absolutně nulová, udivující u dospělého člověka. Film ty trampoty jak přežít přibližuje málo věrohodně. Smíření se s takovou ztrátou bývá letitý proces a v tom byl film silný a věrohodný. R.Wright se osvědčila. P.S. Není to film pro vegany.

plakát

Delhi Crime (2019) (seriál) 

Na indické reálie musí jeden vzpomenout několikrát za den i po skončení seriálu. Neuvěřitelné !!! Považuji za zázrak, že se v tamních podmínkách a při nuzných prostředcích policie, podařilo brutální zločin objasnit a predátory odchytit. Krimi s přidanou sociologickou hodnotou . Na straně druhé mě to donutilo zvědavě pátrat jaký je důchodový systém v Indii a co takového policajta čeká. A byla jsem překvapena, že důchod tam činí 99% mzdy, u nás je to 60%.......https://www.investicniweb.cz/osobni-finance/sporeni-duchody/duchody-v-zemich-oecd-bohaty-chorvat-chudy-brit , No, nicméně ! Do Indie se nepodívám ani náhodou.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Zápletka stokrát recyklovaná, nepřekvapuje, dobře se na to kouká, dobře je to udělané, ale zítra nebudu vědět, že jsem to viděla.

plakát

Karppi (2018) (seriál) 

Asi jsme zmlsaní, odpískáno po třech dílech....