Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 42 min (Minutáž: 46–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Lauren Glazier, Albert Jones, Joe Tuttle, Michael Cerveris, June Carryl, Sierra McClain (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhou řadou mě tvůrci seriálu nedokázali zklamat (i když jsem několikrát takovou snahu zaznamenal). Vzhledem k tomu, že celá záležitost vychází ze skutečných událostí, nemohl jsem ani tentokrát počítat s momentem překvapení, přesto mě každé vyšetřování okamžitě vtáhlo do děje, a rušivé momenty přicházely jen s pohledy do soukromí Dr. Carr, které mě na rozdíl od návštěv u rodiny Tenchových, ničím nezaujaly. Doufám, že přijde i třetí série a že přijde brzy. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada byla o dost zajímavější, ale hlavně proto, že se děj přesunul do terénu. Upozadila se práce na postupu, jak proniknout do mysli sériového vraha a více se řeší osobní vztahy. Ale přítomnost idiota agenta Gregga Smitha v tomto dějí a potom co provedl je mi záhadou. To úvodní intro mě příšerně sere. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zde furt hafo věcí, které moc nemusím (vedlejší linky s Wendy a Greggem jsou docela chabé i když nějaké zajímavé náznaky tam jsou). A i ta dějová linka se synem Tenche je trošku umělá. Nicméně to působí strašidelně, autenticky a nepříjemně. Ta dějová linka v Atlantě naprosto boží. Je to logický a přirozený vývoj - uplatnit veškeré poznatky v praxi. Groff jakožto Holden je na jiný úrovni, každá scéna s ním je zážitek. Dlouho jsem se necítil tak frustrovaný nějakou skutečností. Chválím i perfektní režii, která ve mě vyvolává nepříjemnou paranoiu. A pochvalu zaslouží i fenomenální soundtrack (ať už hudební motivy udělané pro seriál, nebo vybrané písničky), opět výborné rozhovory s těma maniakama a jak věrné to je skutečnosti i se všemi detaily. Chci třetí sérii. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skončení druhé řady nemůžu jinak než naléhat na Netflix, aby co nejdříve potvrdil následující řadu(y). David Fincher totiž zkrátka tuhle pachuť na jazyku po skončení seriálu umí...a to se musím přiznat, že mě paradoxně jeho první tři díly bavily nejméně. Jenom on však takhle dobře umí nastavit dílo, které skvěle vygraduje a po jehož skončení se vám chce jen čučet do blba. Samozřejmě to není pouze jeho zásluha, ostatní režiséři jsou svým rukopisem taktéž k nerozeznání odlišnosti feelingu celého seriálu. Dějem se zaobírat nechci, oba hlavní herci jsou opět výborní, tentokrát se o dost víc sází na jejich problémy v soukromí a o to víc se museli Jonathan Groff a Holt McCallany snažit...neumím si moc představit sehranější dvojku. Už jsem mluvil o tom, že chci hned teď další sezónu? ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač ji celý svět ve velkém opěvuje a žádný jiný seroš není tak vyzdvihován k nutné resurekci, já jsem si druhou řadu populárních Lovců myšlenek užil o poznání méně než start z roku 2017. Detektivové se nám příliš nezměnili, pořád se dostávalo dost prostoru i jim samotným, až jsem se přistihl, že mi více zajímají jejich osobní trable, než řešené případy. A to je u mysteriózního krimi trochu problém. Stavím se do minority, co třetí sezónu ani nevyžaduje. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama