Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Narcos

Narcos (2015)

Ten seroš mě tak dostal, že jsem při určitých situacích musel díl stopnout a ujasnit si, že mi nepraskne žilka, jestli budu pokračovat ve sledování. Nervák se vším všudy

Dobrodružství kriminalistiky

Dobrodružství kriminalistiky (1989)

Nejlepší díl PAPRSEK. Andy naprosto exceloval a jeho padělatel Meegeren mě posadil na prdel. Svým uměním převezl celý umělecký svět a trochu hodně rozhodil pány akademiky (skvělý Karel Urbánek), kteří tvrdili, že nikdy nebude umět malovat. Tak jim to dokázal tím nejlepším možným způsobem.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Steve exceloval a tvůrci zaslouží absolutorium. Takové seroše můžu a chápu, že nakonec hlavní hrdina zemřel i když podle skutečnosti pracoval jako zaměstnanec v ropné společnosti. Ale to si dost dobře nedovedu představit.

Pomsta - s.r.n.

Pomsta - s.r.n. (1998)

Nacházel jsem se v situaci, kdy bych pomoc pana Chapela uvítal. A i když jsem milión neměl, okamžitě bych mu ho vysázel na ruku, ber kde ber. Nespravedlnosti se dějí neustále a tak tenhle seriál mě aspoň na chvíli ujistil v tom, že se spravedlnosti člověk dočká a boží mlýny může někdo popostrčit. Michael Madsen tuhle roli zvládl naprosto dokonale a nikoho jiného si v ní nedovedou představit. Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který si pětku zaslouží naprosto jednoznačně. A pokud bych se znovu narodil, chtěl bych být panem Chapelem

Dempsey a Makepeaceová

Dempsey a Makepeaceová (1985)

Ve své době bomba. I dnes, když seriál opakují, se rád podívám. Makepeace je kočka a Dempsey drsňáka zvládl moc dobře. Přesně tyto drsňáky můžu. A jen taková vsuvka na závěr. Víc mi seděl tehdejší slovenský dabing. Tam totiž to jiskření mezi oběma partnery bylo téměř hmatatelné.