Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 485)

plakát

Fakjů pane učiteli 3 (2017) 

Ono je to dokonce lepší než dvojka. Ano, je to podobné svým předchůdcům a stojí to vždy na tom stejném, ale nijak tomu neklesla úroven, stále se toho drží ti stejní herci a my přece chtěli už od jedničky vědět, jak to s nima dopadne. Takovou úroven si neudrželi ani prcičky a to je mám tak rád. Když tak nad tím přemýšlím, asi jsem stále ještě nedospěl.

plakát

Pád Londýna (2016) 

Nadšený po všech stránkách, co od pravého akčnáku očekávám. Chápu, že to není úplně pro každého, spousta situací je přitaženo za vlasy, Butler je zase nesmrtelný a z prezidenta dělají neuvěřitelného patriota a ten i když přizná, že 5 let neřídil auto, tak se zbraní mu to jde až příliš lehce. To vše ale vem čert, já jsem chtěl akční nálož a tu jsem dostal již podruhé.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Dost obyčejný děj, který jsem určitě v jiné podobě už někde viděl, natočil Bradley s Gagou tak famózně, že tomu nejde nic upřít. Těžko si ale představit, že by se mu to podařilo i s někým jiným, jen velice málo podobných adeptek by to zvládlo, alespon ne v tomto měřítku. ... CC Flora

plakát

Zlý časy v El Royale (2018) 

Vykradlo to 4 pokoje, to především, ale umělo to s touto konstrukcí náramně pracovat. Původní vykreslení postav, napětí, atmosféra úchylného hotelu, vyvrcholení postav a mistrovský závěr. Tady se vědělo, jak se točí filmy. Nakonec mi ale nikdo neodpověděl na otázku, co je sakra na té pásce?! ... CC Flora

plakát

Vanilkové nebe (2001) 

Zajímavý námět se skvělými herci, ke konci už možná příliš zmatečný, ale rozhodně film, na který jen tak nezapomenete. SPOIL: Závěrečný popis toho, od kdy to byl sen moc nekorespondoval se začátkem, protože to vlastně byl jen velice malý úsek a pak se vše začalo kazit. To ale na kvalitě naštěstí nijak neubírá.

plakát

Venom (2018) 

Marvelovka, kterou táhne jen a pouze Hardy a trochu temnější atmosféra. Přesto podle mého nebyla vyzdvihnuta pravá podstata Venoma a ten je snad i v původním seriálu mnohem větší záporák. Závěrečný souboj je filmařsky celkem odfláknutý, ale pořád lepší než u Deadpoola a jemu podobných. Jo a ta holka z Dawsonovic světa je tu pěkná č*bka. ... CC Flora 3D

plakát

Tajemné okno (2004) 

Tento typ filmů mám hodně rád a s Deppem v hlavní roli o to víc. Mám takové tušení, že tu čerpali námět i tvůrci Alana Wakea.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Velice nic, co bych vytknul ani z čeho bych se posadil na prdel. Vše jak má být, příjemná gangsterka s klasickým závěrem.

plakát

Důvěrný nepřítel (2018) 

Má to skvělý námět, jen mám pocit, že jsem ho už někde viděl. Bohužel ani čeští a slovenští herci nepředvádí kdo ví jaké výkony a úplný závěr už hraje na hodně přitažené vlasy. Bez posledních 20 minut by to možná ještě na 4 stačilo. ... CC Flora

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Tak jako kdyby mi bylo 10, psal se rok 97 a zrovna jsem se při seriálu dohadoval s kámošama jaká jsem barvička, tak bych tomu možná plnou dal. Ale dnes to nesplňuje ani jeden faktor.