Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 498)

plakát

Deadpool & Wolverine (2024) 

Míň akce, než jsem čekal, a bohužel zbytečně moc tupých hlášek, což jsem čekal. Chce to něco epického, tuna cameí to nezachrání. ... MKUH

plakát

Tchán s tchyní jsou psanci (2023) 

Docela kvalitní sestavu kazí docela nekvalitní humor, ale na takové víkendové posezení u telky s popcornem se to dá.

plakát

Tarot (2024) 

Tady už se lekačky objevovaly a to v podání démonů, co mi trochu naháněli hrůzu :D Náměr se mi ale líbil a trošku mě zklamalo, když se od třetí smrti už nejednalo o náhody, které předtím dávaly větší smysl i co se povah postav týče. Jen furt nechápu, proč v těch hororech ti lidi pořád chodí do sklepa nebo třeba na půdu :D Jak zde někteří píší, tarotové karty si určitě vykládat nenechám a kdyby náhodou někdy nebylo zbití, tak se ujistím, že je to skutečně dotyčného balíček :).

plakát

Vymítač ďábla: Znamení víry (2023) 

Nebylo to pro mě až tak moc děsivé (čti málo lekaček), tak to hodnotím spíš kladněji. Což asi pro horor není dobrá vizitka, ale pro mě jako poseroutku to bylo lepší a spíš jsem načerpával děj, který stejně nevyústí v nic překvapivého.

plakát

Superbad (2007) 

Super znějící jména a skoro super hodnocení pro tento typ komedie přímo vyzívá "pusť si mě". Jenže ono mi nedošlo, že tyto hvězdy tehdy teprve začínaly a třeba Jonahovi bylo sotva 24 let. Bohužel to šlo na kvalitě vidět a nakonec je to jen slabý pokus o napodobení Prciček. Tady totiž na tu party ani nedojedou. Myslím, že Emma by si v tomto už znovu nezahrála, i když její role je taková ještě roztomilá. Párkrát se člověk zasměje a na nějaký filmový večer u flašky rumu s přáteli to smysl má, jinak moc ne.

plakát

Rychle a nemožně (2023) 

Trochu s těžkým srdcem, ale přesto tomuto nemůžu dát 4 hvězdy jako jiným bráškům od této bandy. Prostě tentokrát trochu slabší, než obvykle. Chápu, že si chtějí střihnout i trošku jiný žánr než klasické bláznivé komedie a rozhodně se jim spoustu záběrů a hlavně těch akčních povedlo, ale takové jsme už v jiných filmech viděli a lepší. Od vás chci tunu přepálených vtipů a těch tu bylo méně.

plakát

Hotel Transylvánie 2 (2015) 

O poznání méně vtípků než v jedničce, ale pořád kvalitní podívaná.

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Parádní pohádka s temnýma příšerkama a to se jen tak nevidí.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Ze začátku to strašně vtáhne a člověk se snaží všemu přijít na kloub a zároveň držet krok s dalším a dalším nevyjasněným jevem. Bohužel každá série tomu přidává novou dimenzi a spoustu míst pro nepochopení. Je tak i dobře, že to třemi sériemi končí a tvůrci se v tom nesnažili udělat ještě vetší bordel, protože ke konci už jen dokola posloucháte "není to tak jak jsi si myslel a všichni ti lhali". Nic to ale nemění na tom, že si všechny postavy oblíbíte a prostě chcete vědět jak to skončí. Je také dost možné, že když vše nepochopíte na poprvé, tak vás to donutí si to za čas dát znovu i s celým rodokmenem postav. A čas tady hraje významnou roli. Protože není důležité jak, ale kdy. ... Jsme jen tohle? Sen? Nikdy jsme neexistovali? Dokonale se k sobě hodíme. Nikdy nevěř ničemu jinému.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Příjemná oddechovka s nekorektním humorem u pejsků :). Herecké kvality skutečných herců sice nic moc a děj taky pokulhává, ale za tu srandu to stálo.