Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (150)

plakát

Ahoj, Marie! (2011) (koncert) 

Uvítal bych radši kompletní koncert bez prostřihů a rozhovorů.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

první dvě řady za 5 *.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Jelikož jsem četl knihu, moc se mi do tohoto filmu nechtělo. To že bude spousta scén oříznuta kvůli stopáži jsem čekal, ale nechápu proč byla změněna některá jména - např. z otce Vittorie Leonarda Vetry se tu stal pouze kolega Silvano Bentivoglio, velitel Švýcarské gardy není Olivetti, ale jeho zástupce Richter (navíc v knize se jmenuje Rocher). Camerlengo nenese jméno Carlo Ventresca, nejstarším kardinálem tu není Mortati ale Strauss. Film bohužel postrádá knižní atmosféru. Vidíme jen Toma Hankse běhat z jedné lokace do druhé. Ayelet Zurer tu dostala strašně málo prostoru. Prostě film, který stačí vidět jednou.

plakát

Anežka Česká (2011) (TV film) 

Nic neříkající nudný dokument, kde je navíc Anežce věnována jen cca 1/2 stopáže, z toho zajímavých informací je bohužel tak cca 15 minut.

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

Pamatuju si z toho akorát závěrečný závod s M. Schumacherem a A. Delon se svým Ave Já :-)

plakát

Bajkeři (2017) 

Kolečko a kolo k sobě bohužel moc nepasovali...

plakát

Batalives: Baťovské životy (2017) 

Zajímavý dokument o výrobních závodech založených bratry Baťovými. Mimo Zlína dokument přiblíží jejich závody v Chorvatsku (Borovo), Nizozemí (Batadorp), Brazílii (Batatuba) a Indii (Batanagar).

plakát

Bathory (2008) 

jak vyhodit 300 milionů? Dát je Jakubiskovi ať natočí "velkofilm". Když už údajně věnoval Jakubisko tolik času hledání všech možných informací o Báthory, mohl si zjistit i dalších pár podstatných detailů - Bolek Polívka mi zde jako mnich připomíná Járu Cimrmana coby vynálezce (taky předběhl svou dobu) a o Caravaggiově pobytu v Uhrách zřejmě slyšel jen režisér.

plakát

Bílá stuha (2009) 

Být to tak o půl hodiny kratší, tak za ****..